Love this post:Love this 0

Hej Raringar! Det har varit mer trafik än vanligt på bloggen de senaste dagarna därför krashade servern idag.. ups! Nu är det fixat. Synd dock att bloggen inte var online, måndagar brukar vara de mest busy dagarna. Nu är klockan så mycket att jag inte längre vill sitta framför datorn. Skall till Nedervetil på morgonen, ett hus skall fuktmätas och så blir det mycket husvisningar och värderingar – precis som idag.

Tack för att ni delat med er om varifrån ni kommer och vad ni gör.. Läser varenda kommentar med ett stort leende på läpparna – tycker det är sååå mäktigt och roligt att veta lite om er! Hjärtetack för det! Sov gott, Finaste Ni!

You may also like...

3 Comments

 1. Tänkte också att ngt hänt. Bra att allt är fixat så vi igen får vår dos av good feelings!

 2. Hej Malenami! Inte konstigt att din trafik bara ökar. Din blogg är en härlig feel good oas som åtminstone jag blir glad av att klicka in mig på varje dag. Fina bilder och kloka tankar. Du inspirerar mig till att vilja och försöka bli en bättre, gladare och lyckligare människa! Fortsätt i samma stil 🙂 Själv är jag 24år och studerar i Hfors. Hittade till din blogg via malin på papper!
  Ha en härlig tisdag!
  Kramar

 3. Sofia Jernström

  Kanske jag också ska avslöja mej. 😉 Läser din blogg sedan våren och måste kika in här så gott som alla dagar. Du inspirerar på många plan och delar med dej av riktig “feel good”! Och så tar du väldigt fina bilder. Själv är jag vårdledig och hemma med min ettåring, 31 år och bor i Esbo, jobbar lite som frilansfotograf när tiden räcker till. Utbildad ergoterapeut och har jobbat med Tanja B på samma firma en tid. 🙂 Det som också är roligt är att känna till de flesta ställen du skriver om… Jag har nämligen spenderat alla mina barndoms skollov i Kokkola och fortsättningsvis åtminstone en sommarvecka per år på vår villa i Öja.
  Ha det gott och fortsätt i samma stil! 🙂

  Sofia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *