Loistopaikka

Love this post:Love this 0

På fredagen var jag på LPG behandling vid Loistopaikka. LPG är bra för massa olika grejer, dels för blodcirkulationen, celluliter, slagg och för återhämtning av muskler. Pia gjorde ett fantastiskt jobb med dammsuga bort mina korvar… Jag tyckte iallafall att jag genast blev jätte smal och fick en six-pack, men Pia berättade att man börjar se resultaten efter ca åtta gånger och hon rekommenderar ca 15st behandlingar för bästa resultat. Det är alltså ett stort munstycke med två motoriserade rullar och ett undertryck i en lufttät kammare förs över kroppen, samtidigt som huden viks upp bearbetas den av massagerullarna. Jag tyckte att det mest kittlade! Olika munstycken används för olika delar av kroppen och olika typer av problem. Det bästa med Lipomassagen var dock helkropps-strumpan, very sexy! Haha! (Om någon funderade på inlägget om att bjuda på sig själv så det var kropps-strumpan jag menade;))

Efter LPG behandlingen fick jag privatlektion i pilates av Tero Kattilakoski (det är honom jag skrivit om tidigare). Han hade lagt ihop ett program som skulle passa mig och lagt fram en massa roliga hjälpmedel som skulle förbättra min träning.

Tero hjälpte mig med andningen – den är viktig när man tränar pilates. Också att komma ihåg att dra in magen när man spänner alla magmusklerna, också de inre. Här stretchar jag..

Att balansera är inte det lättaste, men när man lär sig rätt metod så går det an… Ni kan ju bara ta efter…

Jaa-a, här har ni träningsprogram för veckan;)

Efter pilates-lektionen fick jag massage. Jag har nu som då lite problem med ryggen och pilates hjälper att bygga upp musklerna som gör ryggen stark – magmusklerna är lika viktiga. Istället för vanlig massage finns det också massage med heta stenar, honung eller aromterapi.

Lugnande te fick vi också, en super-antioxidant te med Chaga mushroom (hittade inte namnet på svenska, på finska heter det pakurikääpä), kanel och honung. Under tiden vi smuttade på den varma drycken pratade Tero om sin passion för hälsosam mat och att han springer barfota.

I saltrummet hade de en tomte! Här satt vi i 40 minuter och andades in saltkristaller.

Riikka gör fransförlängning och makeup. Så vid Loisto Paikka blir man fin inuti och utanpå.

Tack för en underbart rolig dag!!!

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *