Love this post:Love this 0

Nu far väl all den respekt jag byggt upp ner i avloppsröret. Ni kan aldrig gissa var jag är. Sitter hos Eddis med 10 killar och de har ett LAN-party. Vet ni vad det är? Det vet inte jag heller. Och jag fattar inte vad jag gör i detta testosteron fyllda rum. LAN är tydligen local area network (kan tyvärr inte kursivera eftersom bloggen är halvfärdig ännu), killarna har ett privat internet (?) där de spelar våldsamma datorspel. De sitter vid varsitt bord, alla har släpat hit sin egen dator och alla har hörlurar. Jag kan tillägga här att alla är mellan 25-30 år. Jag trodde denna tid var förbi. Kommer ihåg när killarna var i femtonårs åldern och tillbringade all sin fritid vid “Klubben”. En källare mitt i stan där de spelade datorspel tillsammans. Nåja. Kärleken och jag har suttit fastklistrade vid datorn sen torsdagen och arbetat med bloggens flytt. Ibland har min underläpp darrat lite men Kärleken har försäkrat mig att det blir nog bra. Vi har inte gjort något sån’t här förut, men allt skall man pröva på och lära sig. Tänker på många kommentarer och mail om hur vi gjort denna blogg, specifika frågor om hur vi fixat rubrikens “flagga”. Allt är gjort för hand. Jag skall nog nångång göra ett inlägg om hur vi gjort men det inlägget är så överväldigande att jag ser detta inlägg som en liten prick i framtidens horisont. Ett tips kan jag nog ge: Gör inte som vi. Om man skall börja med en blogg så är det bäst att starta på de stora blogg portalerna. Då behöver man inte tänka så mycket själv. Så kommer man in i det.

Kärleken har gjort så mycket jobb att jag tyckte han var värd en kväll med killarna och krig. Varför jag kom hit har jag ingen aning om. Men alla dessa datorers surrande är lugnande. Och så är det roligt att följa med. Boys. Sitter i en vit soffa och uppdaterar och fixar, fixar, fixar bloggen. Det blir nog bra:) Nu kan ni skriva kommentarer och första sidan ser okej ut. Far ni bakåt i bloggen kommer ni att se två upplagor av inläggen. Inget jag tänker göra något åt nu. Mitt gallery fungerar inte perfekt heller så jag kan inte ladda upp många bilder men en outfitbild kommer (troligtvis) snart.

You may also like...

1 Comment

  1. Klubben!! 🙂 hah, kommer ihåg det.. Vi borde ta en såndär kväll också med flickorna..vi kunde o ta med datorerna o skriva åt varandra via facebook.. 🙂 Nånting måste vi få ihop snart sen då jag överkommit allt det jobbiga som är på gång.. bara för att få tankarna på lite nåt annat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *