Kreativ blogger

Love this post:Love this 0

Yksi suosikki bloggaajistani Käthe, joka bloggaa lehdelle Amelia, oli saanut hienon palkintonsa Chic lehden Charlottalta ja halusi nyt antaa sen minulle. Kuinka iloiseksi tulinkaan! Kiitän ja niiaan!

Tehtävänäni on kertoa itsestäni seitsemän kiinnostavaa faktaa ja tässä ne tulevat:

1: Olen todella notkea – saan molemmat jalat pään taakse. Maailman paras party-trick! Haha!

2: Minulla ei ole mitään muistikuvaa siitä päivästä kun tipuin bagarstuganin (leipurinmökki – ulkorakennus vanhassa kaupungissa) ikkunasta – vain arpia. Minun oli tarkoitus hypätä toisen kerroksen ikkunasta viereiselle katolle, käyttäen apuna vanhaa sähköjohtoa. Toisinaan näen unta että tipun ja että ilmat on pihalla ja yritän haukkoa henkeä, tunnen kuinka isot palat hammasrivistäni puuttuu ja tärisevin käsin koitan etsiä puuttuvia hampaita maasta.

3: Osaan kirjoittaa peilikuvana (ilman peiliä). ”Harjoittelu” alkoi monta vuotta sitten kun kirjoitin ”salaisia” kirjeitä Systerysterille. Ajattelin että hänelle olisi jännittävämpää jos hänen pitäisi käyttää peiliä että hän pystyy lukemaan viestit.

4: Isäni lensi lentokoneita kun olin lapsi. Minä myös halusin tulla pilotiksi. Hain puolustusvoimien lennostoon ja pääsin sisälle. Tai siis, pääsin sisälle ensimmäiseen vaiheeseen ja matkustin Rovaniemelle. Se oli yksi jännittävimmistä päivistä elämässäni. Olin ainut tyttö ryhmässä ja voin kertoa teille naiset että siellä oli vain 10-pisteen miehiä. Suoritin monta testiä päivän aikana. Kaikki psykologisistatesteistä aina kuntotesteihin. He myös tarkistivat näköni ja siihen loppui se tarina. Minusta ei tullutkaan hävittäjälentäjää.

5: Kaipaan vanhankaupungin taloamme jonka menetimme 90-luvun lamassa. Aina Coccolassa käydessäni kävelen vanhan talomme ohi ja katson ylös entistä tyttöhuoneeni ikkunaa. Juorupeilit jotka minun Vackra Mamma on aikoinaan laittanut ovat vielä paikoillaan – mutta pihan suuret koivut on kaadettu.

6: Paistetut lätyt ovat erikoisuuteni. Lättyni ovat aina hyviä ja sopivasti rapeita reunoilta.

7: Kun olen yksin, sovitan juhlamekkojani tai hääpukuani ja peilailen itseäni – tykkään että olen naurettava ja otan pois. Laitan mekon takaisin päälle ja ihailen. Menen makoilemaan sänkyyn, syön suklaata ja luen muotilehtiä tai Aku Ankkaa, (kuten täällä).

Kreativ Blogger palkinnon jaan seuraaville: Kalastajanvaimo (Fiskarens fru), House of Philia, Taru Tuomi, Odd Molly-Holic, Char & the City, suosikki tätini blogi Carpe Diem ja seitsemäs sija menee kaikille ihanille Odd Molly-bloggaajille!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *