Kamerakrig

Love this post:Love this 0

Ibland, kära vänner, blir det krig. Men då mera ett kärleksfullt krig. När vi har fulladdade kameror i händerna. Vi siktar och fotar varandra, gömmer oss bakom träd, pustar ut. Kommer fram och fyrar av ett ra-ta-ta-ta-taa. Jag med “lilla kameran” och han med “stora kameran”. Det är kul. Alla på sitt sätt.

Kameran vi fotar (oftast) med är denna skönhet. Oftast gör jag ingenting med bilderna före jag lägger dem på bloggen, det skulle ta för mycket tid. Men ibland har jag färdigt tänkt ut hur en bild skall redigeras och ibland så är bilderna perfekta som så. Tycker om att leka lite och försöker variera. Tror det är roligt för er läsare också, några av er tycker kanske om riktigt färgstarka bilder, någon om svartvit och så gillar kanske någon ljusa, mjuka bilder av detaljer.

I det föregående inlägget hade jag färdigt tänkt ut plats och poser för Ewa i Walla outfitten. Jag skulle vara ett skogsdjur i naturen. Men det blev så mörkt och vi satt i segelbåten. Så jag hoppade bara i land och bad (tålmodiga) Kärleken att fyra av. Spegelbilden i vattnet var viktig, den ville jag att skulle se magisk ut. Månen och gatulamporna lyste så starka . Det blev en häftig effekt.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *