Love this post:Love this 0

Varit ute nästan hela dagen – så skönt väder. Kärleken tittade på ishockey inatt, jag orkade inte. Så konstigt att ha tv-kanaler igen, förmår mig ändå inte att slötitta. Fick nästan ångest över ett program som nu går på yle1 om biovapen, ett vapen som gör kvinnor immun mot sperma. Stängde av. Tacka vet jag bio! Då vet man iallafall vad man får! Vi kom just hem från att ha sett The Wolfman. Visste att filmen inte skulle vara något vidare, men jag gillar ju allt som har med vampyrer och varulvar att göra. Min man börjar se ut som en varulv, så småningom. Han har play-off skägg… Suck.. Han tänker inte raka sig före Finlands hockyspel är över.. Jag fattar inte riktigt grejen.. Borde jag också låta skägget växa?

Har svårt att hitta skor som passar.

Ohh, jaa… nu kom jag ihåg vad jag skulle skriva! Det bästa på bion idag var trailerna!! IRON MAN 2!!! JEYY!! Här har ni bilder från vårt kök. Vi har hela världen på väggen – brukar fantiserar om vart man styr kosan näst. Det var Kärleken som valde bordet. Inte jag. Snyggt är det och passar i nuvarande köket. Men inte praktiskt. Men ni som följt med längre kommer kanske ihåg hur det var i vår förra lägenhet? Köksdörrsöppningen var så tight att bordet inte rymdes in.. hah! Snopna förde vi köksbordet upp på vinden och förvandlade köket till ett walk in closet åt mig… Suck. Jag är trött. Ni märker det på texten jag häver ur mig idag – rappakalja. Nu är det sängdags för mig! Guten nacht!

Kofta och tee från Lexington, jeans och skarf  H&M, bälte Burberry och mina underbara smycken fick jag i födelsedagsgåva från Tree Jewellry. Love!

Hurraaa! Tjejerna i Finlands landslag i ishockey klådde Sverige och vann brons! You Rock!

Och så favorit i repris… Lägg på ljudet för fullt! I Love The Whole World!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *