I’m back in Coccola

Love this post:Love this 0

Som många säkert gissat så är jag tillbaka i Coccola. Beslutet kom snabbt. Kärleken och jag fick bra arbete, så vi tog mina kläder och några tallrikar och gafflar och flyttade. Så sade vi upp drömlägenheten också. Eftersom vi hittat drömhuset. Jobbar nu som fastighetsförmedlare på familjeföretaget. Många fina plus och några små minus med familjeföretag. Har ni erfarenhet av att jobba på familjeföretag? Hur tycker ni om det? Och jag skall tala om för er att jag inte har höga klackar på mig hela tiden.. detta jobb är inte värst glammit. Bildbevis kommer i ett senare skede…

Mika och jag har fått ett hus till salu och lär oss att lägga in bilder och information om huset på nätet. Allt började bra, vi var lite för självsäkra… Tycker denna bild talar för sig själv. Tur kommer de alltid så tålmodiga Jörn och Teres till hjälp.

Pappa Kaptenen gjorde en copycat av Lillabrors frisyr, tyckte dock att locken på bakhuvudet inte var särskilt imponerande. Systeryster skall till London. Och titta på musikal. Jag. Är. Inte. Avundsjuk. Alls.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *