Love this post:Love this 0

Efter att ha gått runt i Kärlekens mjukisbyxor, tee och yllesockor, snorig i två dagar bestämde jag mig för att inte vara sjuk mera. Ikväll skall jag träffa J-Sångaren, så jag ville fixa upp mig lite. Ibland är det bara sååå kul med en skönhetsdag! Tvättade håret med Philip B:s produkter, lade i hårinpackning. Smorde in hela kroppen i lera, färgade ögonbryn och fransar. Rullade upp håret med papiljotter för att få megavolym på håret. Gjorde en god smoothie med jordgubbar, banan, linfrön, jucie, yogurth och annat gott. Skötte om mina fossingar och händer, gjorde fransk pedikyr och manikyr. Kladdade in hela ansiktet med Eight Hour Cream. När jag torkat smorde jag in hela min bleka kropp i brun utan solkräm och drack ett glas Berocca. Nu är jag frisk som en mört och snygg som en donna!

Världens bästa för kroppen! Torrskrubbar hela kroppen före duschen, duschar och torkar mig. Lägger leran över hela kroppen, huden blir så mjuk och får nytt liv känns det som. Går runt i lägenheten som en tokstålle, eller som Arnold i filmen Predator -Haha! Ahavas lera från Döda havet (been there, done that!) “Pure mask, Energizing Body Mud Mask”. Som ni ser är den snart sluut, buu!

Fint med fransk pedikyr på tånaglarna också! Lite petigt är det men som jag berättat tidigare gillar jag att fixa tånaglarna – nästan som terapi för mig! På den vita linjen drar jag (alltså över hela nageln) ett lager av Essies “Mademoiselle” och sedan Essies “To dry for” – så torkar det snabbt, annars blir jag otålig och klottar till det. Och sedan förstås Essies nagelbandsolja, allt från Sköna Clara.

Enklaste sättet att göra den vita linjen är med den genialiska Kiss “Brush-on nail art”, liten pensel. Köpt från Sokos Wiklund (finns säkert på många ställen).

AAhh, nu lutar jag mig tillbaka i soffan, smuttar på min smoothie och fnissar till tjejerna i Sex and the City. Vi ses!

You may also like...

0 Comments

  1. Hej, vet du om kiss finns på någon webshop?

    1. Har inte sett om Kiss säljs i någon webshop, men skulle tro det?! Hojtar till om jag hittar:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *