Love this post:Love this 0

Fattar inte hur jag kunde slarva bort mina vackra sandaler från Burberry. Över ett år borta. Men nu är de hittade. På en sten. Nej, nu skojar jag! Jag hade gömt/glömt dem i ett skåp på Villa Metsola. Som sällskap hade de min mörkblåa sommar klänning från Gant. Gissa om jag blev glad. Efter allt flyttande hit och dit var jag lite rädd över att jag kanske hade i misstag slängt bort dem. Huu! Sandalerna köptes på Azorerna, närmare bestämt på ön Horta. En ö man oftast besöker när man seglar över Atlanten, vilket vi gjorde 2006. Köpte en massa skor då från alla ställen, wonder why..

Nu skall jag gå och sova. Bredvid sängen har jag lagt min nya parfym från Chloé, parfymflaskor är så vackra. Tänk hur fort veckorna går på sommaren – så många härliga resor runtom i landet, träffar med vänner som blivit av. Bröllop och andra strapatser. Alla helgar är bokade. I helg skall vi till Vasa och hälsa på makens bror med familj. Nästa veckoslut gifter sig min Lillebror. Min Lillebror. Vilken härlig sommar det har varit detta år och än är den inte över. Vi har simmat nästan varje dag och vår förundran för fotografering gör att vi dokumenterar nästan allt – alla nya intryck som skapas, alla vackra plaster och människor. Mat för själen, bra energier. Fast det är mycket som förändrats i våra liv på en kort stund, så måste vi göra denna utvecklingsresa. Skönt att vi är två. Hand i hand blir vi sådär livskloka. Det är det man strävar efter, eller hur?

Imorgon skall vi gå och se på ett underbart hus som just kommit till salu.

You may also like...

0 Comments

 1. Hej! Sitter och plöjer igenom alla dina skönhetstips och inspireras. Har lite liknande stil som du, följer din blogg nästan dagligen. Underbar är den 🙂
  Har själv funderat på att starta en blogg. Undrade på vilken sida du “startade” bloggen? Är det svårt? Fick du hjälp med “tekniken”? Hur fick du så många människor att börja läsa din blogg då du startade med den?

  Tack för en väldigt vacker blogg som får en på gott humör!

  1. Hej och TACK! Absolut skall du starta en egen blogg:) Jag tyckte det var lite svårt i början, men jag tog reda på och blev expert. På WordPress kan du läsa om hur man gör och så finns det videon (tråkiga sådana) man kan kolla t.ex. på Youtube hur man gör. Hela layouten har vi kodat för hand, det tar tid. Färdiga layouts finns.
   Visste inte alls hur man skulle få människor att läsa min blogg. Ville först ha “lite mer kött på benen” före jag började göra reklam för den. Jag satte upp mål om hur många besökare jag skall ha. Och de målen har jag nått.

   Kram

 2. Tack snälla för dom fina sakerna i paketet som kom idag!

 3. Jaa-a, sommaren går alldeles för fort! Jag har inte ens hunnit gör hälften av allt det jag planerat (som vanligt 😉 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *