Love this post:Love this 0

Bloggaajat ja heidän salaiset tapaamiset, mikä se juttu oikein on? En ole oikein koskaan ymmärtänyt sitä. Kuka edes kertoo salaisesta tapaamisestaan, eikö koko asian pointti ole että se on salainen ja siittä ei kerrota kenellekään? Tämän koko konseptin ”salaiset tapaamiset” me uudet bloggaajat opimme toisilta blogeilta ja yleensä vain ikävystytämme teitä rakkaat lukijat kun ei se meidän elämä loppujen lopuksi, salaisuutta myöten, ollutkaan niin jännittävää. Ehkä tämä on vain keino (yritys) saada blogille enemmän lukijoita.

Siinä hieman ajatuksiani aamujugurttikulhon äärestä. Tänään menen aidosti salaiseen tapaamiseen ja olen todella innoissani! Kyse on blogista, kauneudesta ja tulevaisuudesta, mutta en vielä voi kertoa enempää, koska  se on (yllätys yllätys) salainen tapaaminen ja haluan pitää teidät rakkaat lukijat jännityksessä! Over and out!

Ps. nyt voit kommentoida joko klikkaamalla otsikossa olevaa puhekuplaa, itse otsikkoa tai alalaidasta kohtaa ”Jätä kommentti/Leave a comment”! Muista myös osallistua Philip B-kilpailuun!

Halaus!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *