Love this post:Love this 0

Morgonen började på bästa sätt – hotyoga! Konstigt, jag svettas från knäna. Gör man det? Jag har hittat nya muskler (?) jag inte trodde att jag hade. Kommer i ställningar jag inte trodde var möjligt. Har ni testat hotyoga? Vad tycker ni? Ni skall få läsa mer om hotyoga en annan gång. Sedan for jag på bodypump och efter det till stan. Handlade mat vid Stockmann och skosulor (behöver till mina nya skor).Oj, vad klockan var mycket! Måste rusa iväg! Bion börjar snart! Jag har megakrulligt hår idag (jag vet, skulle låta det vila…) och har inte tid att fixa det.. ounou!

Ciao på er, kära läsare!

You may also like...

0 Comments

  1. crazy, but I love it my friend <3

    k & k,

    camilla

  2. Jag har testat mycket, men inte hotyoga 🙂 Inte måste jag väl?
    Du verkar ha mycket på gång och håret perfekt för bion!

  3. Här i Uleåborg har det gym jag går på börjat med hotyoga – and I love it! Härligt med värme, speciellt så här på vintern. O precis som du säger kommer man i ställningar man inte visste var möjligt, musklerna tycks alltså också gilla värmen. Själv tycker jag mest om avslappningsövningarna, brukar fantisera om att ligga på någon sandstrand under solen 🙂

  4. Jag tror det kallas för BikramYoga i Sverige faktiskt. Är det samma sak undrar jag? Jag har inte testat och vill inte utsätta mig för det heller hahahaa…ha en fin Lördag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *