Love this post:Love this 0

Hej på er! Rotary-lunchen var trevlig, som vanligt. Jag har varit novis hela hösten och i december blir jag rotarian. Vilken ära! Efter lunch-mötet for jag till Kalles-torgs parkerings-hall, tänkte låta bilen få tina av så länge jag skulle springa mina ärenden. Och där på väggen, just intill stället var jag parkerade min lilla röda bil, så ser jag en bekant rosa häst. Fast det är 20 år sedan hästen med blomkransen målades är färgerna ännu lysande klara. Brevid hästen står det en fin gubbe med stor näsa och en blombukett. Under målningen står det “Jonatan 8 år” med stora bokstäver. Jag står en stund och iakttar målningarna, känner igen flera namn. Det var länge sedan vi gick i Barnens Bildkonstskola.

Hämtade min kostym jag haft vid kemtvätten, modemagasin och rosor för -50% från mataffären.

The Postman får säkert ont i ryggen av alla paket han för hit varje dag. Igår kom det fem (!) paket! Till och med ett paket enda från Amerika! Och Canon skickade en kamera åt mig! Alla bilder jag tagit i detta inlägg är tagna med Canons PowerShot S95… Jag bara ääääälskar denna lilla kamera! Man behöver inte själv vara teknisk alls, tycker att kameran tänker själv:) Nu skall jag vidare – här skall fotograferas!

Trevligt att Lotta Djossou-tävlingen har kommit bra igång!

You may also like...

6 Comments

 1. Vad är det för crunchies :Op du har på bilden….

  k & k,

  camilla

  1. Världens godaste juuusto-snacks – Cheetos. Från Amerika. Öppnar påsen nästa vecka:)

 2. Nemen… e de min bruna häst? Ja tror att jag hade en genomsynlig segelbåt i min bild. Beviset på min tendens att alltid lämna saker halvfärdigt. Ack, alla dessa barndomsminnen från konstis. Först stulna sockerbitar som Karolina blogga om, nu den osynliga segelbåten med Andelsbankens logo. Var kom den ifrån?

  1. Jo, det är Isas bruna häst! Tyckte Andelsbankens logo var en tuff twist;) Kram!

 3. Hej, det är inte alls länge sedan!. Roligt att ha bilderna kvar. Och hälsningar ! Vivan H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *