En konstig ruta…

Love this post:Love this 0

Hejsan snyggisar! Hur har ni det?

Tog en bild av mig i photobooth:en. Nästan så man blir lite psykedelisk. Detta berikade mina sinnesupplevelser. Jag lunchar, förstår ni. Snart skall jag fixa några försäljnings skyltar som vandaliserats under veckoslutet.

Whyyy…?!! Tänk er Frankensteins monsters utrop – “whyyy..”. Så låter jag nu. Min dator är lite kaputt. Nu skall den skickas till datorsjukhuset och få dropp, en vitklädd haltande man kommer att peta på den lite och säga något ironiskt och smart. Som Dr House. Sedan bestämmer han sig om det blir operation eller en ny dator. Nu är den lilla rutan ni ser inte särkilt imponerande – ni skulle ha sett när hela skärmen var som ett enda myrkrig förra veckan. Det var coolt.

Mitt skrivbord skall städas pronto! Ritningar, planeringar, telefonnummer, post-it lappar huller om buller. Använder min Redfoot skopåse till kamerafodral (på tal om Redfoot skall jag senare visa er riktigt underbara ballerina skor). Canon skickade mig en kamera att testa.

En liten besvikelse till denna förträffliga onsdag var mina nya rosskor. Har dem på mig nu tredje gången och rosen ser riktigt ledsen ut, den har till och med tappat ett kronblad. Skall föras till skomakaren.

Canon tog som sagt kontakt och skickade denna underbara IXUS 300 HS åt mig. De vill hjälpa mig med mitt bloggande. Tänkte att jag imorgon skulle testa om denna lilla manick klarar av en bloggares fartfyllda vardag och krävande foto-situationer.

Canon.fi

Canon.se

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *