Love this post:Love this 0

Sorry, tog en stund. Hade en halvnaken kock i köket som försökte febrilt koda min svenskspråkiga receptbok, han skulle på nytt baka det goda brödet vi bakade för ett par dagar sedan. Maken är alltså finskspråkig, född i Sverige, inte för att det givit honom några extra talanger i svenska, dock… Men en halvnaken make i köket gillar jag att iaktta. Mera sådant. Vet ni, vi har huvudbry. Vi bor på hyra och fick just veta att lägenheten skall säljas. Nu funderar vi fram och tillbaka om vi skall köpa lägenheten eller kanske se på något annat. Det är så skönt att livet händer och att man inte lämnar på stället och trampar. Mysigt att sitta i soffan, han och jag med laptoppen i famnen och titta på hus och lägenheter, måla upp vår dröm. Var vill vi bo nästa år, efter två, fem år? Blir det kanske Helsingfors nästa vår. Vi har både jobb och studier (Kärleken funderar på att söka studieplats) som lockar oss till hufvudstaden.. Nu fick ni ta lite del av vad jag funderar på just nu. Kram! Ps. Outfit kommer snart!

Ah, vad glad jag blir av era kommentarer! Och Lancelot, dig har jag inte sett på länge! Välkommen tillbaka!

You may also like...

0 Comments

  1. Helsingfors !! <3 Välkommen 🙂

  2. Söker du jobb i Helsingfors? Hör av dig!
    Lägenhet fixas alltid.

  3. ååh, den där situationen hamnade vi också i förra hösten. Det slutade med att vi nu bor gratis i mannens barndomshem tills vi vet vad vi vill hitta på:) lycka till med vad ni än kommer fram till att göra!

  4. Köpa köpa köpa! Köpa nytt eller den ni bor i, roligt med lägenhetsjakt. Och Hfors borde man ju definitivt hinna bo i förrän man dör, så det är kanske att passa på nu?=) Eller Kokkola..:p

  5. Helsingfors är aldrig fel 😉 ….själva skriver vi förhoppningsvis på pappren till vår första bostad på tisdagen ( i helsingfors!) spännande och stort.
    Att inte veta var man kommer befinna sig, bo, jobba, studera – leva! om en kort framtid är spännande men även skrämmande (tycker jag) På nåt vis så bukar ändå pusslebitarna falla på plats, en efter en. Jag önskar er lycka till med era framtidsplaner. Jag ser fram emot att få följa med på ett litet hörn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *