Love this post:Love this 0

Skönt. Nu har jag ett strykjärn. Och en varm höstjacka. Våra saker väntar på drömhuset i ett lager. Vi tyckte det inte var någon vits att packa upp allt igen förrän det är på riktigt, när vi nu bor i vår tillfälliga lägenhet. Vi hämtade varmare kläder, skor, torkställning (framtill nu har det sett ganska fantasifullt ut hemma vid oss när vi bykat) och bordslampor. Jag har tvättat tre maskiner med lakan och kläder. Så skönt när jag nu kan stryka, jag skall se på Sex and the City och stryka allt. Måste packa upp väskan med resekläder till Rom. Vi hade planerat att åka till Rom nu på torsdagen, men tyvärr har vi det båda så hektiskt på jobbet att det inte blev av. Hittade ett underbart fyr- stjärnigt hotell mycket billigt. Kanske nytt försök nästa månad?

Jag har akutbehov av ett frisörbesök. Men min tid är först i slutet av september, bokade tiden redan för tre månader sedan… Sist jag lade slingor var i mars. Uh. Vi åker till Åbo då. För att fixa hår och studie- grejer. Borde väl anlita en frisör i Coccola, inte kan jag väl börja åka upp och ner i landet varje gång jag skall fixa frillan.

Träningen har kommit igång för mig, vilket känns härligt! Jag rör på mig varje dag, springer, cyklar (med nya fina cykeln) och imorgon börjar baletten. Borde också fixa gymkort, vill gå på zumba och bodypump. Biff och sallad äter jag och har nu kommit ner några kilo. Fast det inte är kilona som räknas utan det att mina jeans sitter snyggt. Och att jag känner mig bekväm. För jag tycker att jag är snygg oberoende hur mycket jag väger:) Tack för era fina tips, det fick mig att komma igång!

Mina stövlar från Asos kom igår, men då bråkade bloggen så mycket att jag nästan rev håret av mig.. haha! Tack för att finaste ni har tålamod med den krånglande bloggen! Laddar upp bilder från kameran i skrivandets stund, outfitbild alldeles strax! Toodeloo!

You may also like...

4 Comments

  1. Was? har du gått ner några kg på en vecka? Din tur att ge tips tack 😉

    1. Okej… Jag tjuvstartade nog lite före jag skrev inlägget;) Kram!

  2. Hej, ville bara uppmärksamma dig på att detta inlägg har cloonat sig och innehåller samma text 2gg. Eller så finns det kanske en tanke med det? Anyhow tack för en bra blogg. Kramar J

    1. Hej Jane! Jo, vet om att mina blogginlägg ynglar;) Vi uppdaterar bloggen och små fel har uppstått. Vi fixar det;) Kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *