Love this post:Love this 0

Härlig dag på kontoret! Kikat in nu som då här på bloggen för att läsa era otroligt fina kommentarer och ställningstaganden. Tack också för era uppmuntrande mail. Med ett leende på läpparna efter att ha fått höra att jag har balls of steel åker jag hem för att bli intervjuad.

Blev jag intervjuad av denna sköna kvinna, hon är nästan för lycklig och det syns. En sötare och gladare tjej med fötterna på jorden får man söka efter. Intervjun gjorde vi per skype. Jag har aldrig använt skype förr och jag kände mig som en grottmänniska när jag inte fattade hur man skulle svara och lägga på videon. Jag som är teknisk. Vi snackade om skönhet från en teologisk synvinkel, om lycka, positivt tänkande och välbefinnande. Berättade om den färggranna skaran goda vänner som träffades för första gången för åtta år sedan vid Gula Husets trappa. Vissa starkt målade med nithalsband, andra mer bohemiska, någon med planer att beställa en Louis Vuitton väska. Alla de skönaste tjejerna – inuti och utanpå. Själv funderade jag på om teologstuderande tjejer skall ha fläta eller är det faktiskt så att kristna människor ser den inre skönheten och inte dömer en fast man inte har fläta. Så lite man visste då. Jag är lycklig över att vi förblev en färggrann skara. Att vi aldrig skämdes över vilka vi var, att vi aldrig tryckte ner oss själva. Nu har vi skilts åt, utspridda i landet. Jag vill påstå att vi ännu är lika färggranna som vi var för åtta år sedan – om inte mer.

På eftermiddagen läste jag dethär på Papper.fi och sedan i Hbl.fi och blev ännu (om möjligt!) gladare.

…Men det roliga tar inte slut, nehej!

Radio X3M instiftar, tillsammans med Peppar&Papper, Ratata och Bloggen.fi, det första finländska bloggpriset. Den 1.12.2010 belönas årets bästa svenskspråkiga bloggar på Bloggpriset 2010-galan på Korjaamo i Helsingfors.

Redan nu kan du nominera dina favoritbloggar i sju olika kategorier. Nominera gör du här genom att t.ex. kopiera in adressen till den blogg du vill nominera och motivera ditt val.Kom ihåg att lämna dina kontaktuppgifter för att få en chans att vinna vipbiljetter till själva galan. Nominera endast en blogg per kategori och gör det senast 17.10.2010.

Bloggpriset 2010, själva galan 1.12 sänds direkt i ljud och bild på x3m.yle.fi / bloggpriset.fi och på Radio X3M med start kl.20:00. Du kan också följa med den i realtid på peppar.fi.

Om ni känner för att nominera en favoritblogg så….

You may also like...

3 Comments

  1. Jag har i alla fall varit inne och röstat på min favoritblogg ;-D Tror du vet vem det är faktiskt ;-D
    KRAM VACKR DU och hälsa till vackra mamma!!

  2. Gick inne genast och röstade på min favoritblogg (gissa vilken ;))! Tack för tipsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *