Love this post:Love this 0

Jo, ni läste rätt: “BLÄ!!”. Jag skall ta grissprutan idag. Hatar sprutor. Hatar. Är rädd. Inte modig. Kärleken har lovat komma med om jag svimmar (kommer förmodligen att göra det), sen bjuder han mig på bio. Kommer ihåg när jag skulle ta stelkrampssprutan, låg på sjukbritsen i bara bh. Bad sjuksköterskan säga att “Nu kommer Musse Pigg och kniper..”. När jag steg upp från britsen hade det blivit en stor svettfläck av mig kvar – undantag av bh:n då. Suck.

Vi ses.

You may also like...

0 Comments

 1. Men kjære deg,
  sprøyteskrekk er fælt! Men bruker du emblaplaster først, kjenner du knapt et stikk. Vet ikke om det heter Embla i Sverige slik det gjør her i Norge, men på apoteket vet de sikkert hva du mener om du forklarer. Det er et plaster med bedøvende krem på innsiden som man setter på stikkstedet en time før sprøyten settes. Lykke til med vaksinen!
  Trøsteklem fra ingrid

 2. Åh det är jobbigt då man är så rädd för något men jag lovar dig Malena, den känns knappt alls. Var ganska nervös själv då jag skulle ta den då jag hör att en del sagt att den skulle göra ont. Döm av min förvåning när det tog typ ett par tre sekunder och bara stack till yttepytte lite och sedan var klart…
  Du klarar det, titta kärleken djupt i ögonen bara.
  Kram Ina

 3. Stackars dig! Hörde att du däckade efter sprutan och ligger i feber.
  Kan trösta dig att det går snabbt över. Det hoppas vi åtminstone här ute!
  Egoistiska som vi är väntar vi på dina fräscha,friska och ibland roliga inlägg.
  Kramar!

 4. Krya på dig! Vi väntar…
  Många kramar till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *