Love this post:Love this 0

Är det GAAALNA DAGAR?! Jo, det är det. Människor köar redan kl.07 utanför Stockmann. Jag handlar alltid tvål, deodorant, brunbergs kyssar (jordgubbssmak), boxers till maken, kattmat, tandkräm och kosmetik (typ två mascaror, ansiktsvatten eller liknande som läggs ner i korgen halvt i misstag..). Vad brukar ni handla på galna dagarna? Eller flyr ni det som pesten?:) Nu chillar jag med galna köttbullar och galet mos.. Hehe! Kram

You may also like...

0 Comments

 1. Måste bara fråga, tror tyvärr inte att du kommer svara då du har så många som läser och kommenterar. Jag älskar din blogg och din stil, du har verkligen en känsla för vad som passar och är så vacker. Jag har kika igenom hela din blogg tidigare och fastnat för en linnekavaj som du har på dig 12 april och 18 maj 2009, är det Hunky dory??? Den är så snygg.

  Keep up the good work!!

 2. Hej!
  Inga galna dagar här inte! En gång var jag på en galen dag i Oulu. Stockmann har ju dyra priser från början och när de sänker så blir det ganska “normalt”. Tycker jag. Jag är lite galen för jämnan, handlar lite här och lite där, kollar var det är förmånligt.
  Du har en award att hämta igen! Hämta den från min blogg då du hinner!
  kram

 3. Jag går INTE in till Stockmann under galna dagarna om jag inte blir tvingad. Om jag mod för modan hittar något riktigt bra ebjudande i katalogen (som jag ju ändå alltid måste gå igenom :P) så går jag målmedveten in, går med snabba steg den rutt som jag i förväg tänkt ut, tar bytet, betalar och går ut fortare än blixten.

 4. JAG skall ha Elizabeth Ardens 8hour läppbalsam och hudcreme!!
  Det råkar sig att JP är en sväng till H.forss med tåg på fre. o har några timmar på sig där o jag mutade honom att fara till Stockmann o skaffa mig dem!! 😀 HI hiii…
  Han HATAR att vara i såna butiker och i såna folkmassor… He just has to love me! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *