Amour till er

Love this post:Love this 0

Kom just från bastun, *phiiiu*! Det är så bråttom på dagarna så bloggandet blir på kvällarna nu för mig. Utom då jag testade pannluggen när jag satt på kontoret, haha! Skall nog bättra på mig och höra av mig lite mer ofta. Börjar med det redan imorgon. Men på kvällarna är jag mest kreativ och så är bloggandet så avkopplande, bara jag och ni. Vet ni hur mycket jag tycker om er och hur mycket ni betyder för mig? Ni är bäst!

På morgonen hade vi träff med Treier vid kontoret. Beställde röda munkjackor med tryck och imorgon tar jag ledningen som värsta sportfånen och leder alla på kontoret  på en länk före jobbet. I maj skall vi delta i  Coccola City Run. Alla i röda munkjackor. Får se hur det går…

Baletten började idag och vi var en färgstark grupp med kvinnor. Att vara tillbaka i balettsalen efter så många år var märkligt (jag dansade i Åbo förra året). Vår balett lärare är så vacker och elegant. Uppvärmningen är densamma som den var när jag började dansa när jag var sju år gammal. Ni skall komma ihåg att man aldrig blir för gammal eller att man inte har tid. Man skall satsa på sig själv. Baletten gör mig så otroligt glad. Det bara bubblar i mig när jag tänker på det. Klappar mig på axeln, ger mig själv en kram och tackar mig själv för att jag vågade satsa på mig själv och göra något jag älskar. I mina ögon är jag en prima ballerina.

Ah, skönt med bastu efter baletten. Hans badrock från Boss och handduk från Pentik. Snart kommer dagens outfit och så bilder på Chill Norway jag fotade på lunchrasten vid Sköna Clara!

Kärlek till ER!

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *