Love this post:Love this 0

Vaknade på lördag morgon, det kändes konstigt.. Kände efter lite grann. Hade jag ont i magen? Njäe, inte riktigt, men något ditåt. Det liksom stack till riktigt obehagligt i sidan, just under revbenet. Vi åt morgonmål och började ställa oss mot Elixia för dagens pass, när smärtan tog över! Jag kunde knappt andas eller ens röra mig. Kärleken bar mig i säng och höll om mig så att det inte skulle ta ont. När jag låg på min onda sida gick det bra. Sådär låg vi i några timmar och jag harmades över att lördagens dyrbara timmar smög förbi. Senare på kvällen, efter en värktablett, googlade vi “min sjukdom” och vi hittade inget allvarligt utan faktiskt den lilla enkla förklarningen på det hela var överansträngning(varför gå till läkare när man kan googla sin sjukdom).

Jag träffade min Personal Trainer på fredagen vid Elixia och hon hade lagt upp ett mycket tufft och svettigt program åt mig. Dendär fem kilos bollen jag skulle ha mellan händerna och föra sittande på golvet från ena sidan till den andra (svårt att förklara, man tränar magmusklerna) tror jag att var boven till mitt lördags handikapp.

Nej, nu skall jag se om datorn vill vara så god att börja samarbeta med mig. Jag skall ladda upp veckoslutets bilder… BRB!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *