Love this post:Love this 0

Härligt att ni tittade in! Så roligt! Vad har ni haft för er? Jag var igår på balett, så nu värker hela kroppen.. igen! Men skönt är det när man känner att man gjort något bra för kropp och själ. Träffade tjejerna igår också, the fairy var på besök i Åbo. Alltid lika kul! Nu skall jag dra iväg på öppna universitetets kurs “identitet, språk och tro”, idag föreläser Tage Kurtén och efter två veckor blir det Stefan Wallin (super intressant kurs, jag vet, skriver om den hela tiden!). På öppna universitetets hemsidor borde förra veckans föreläsningsvideo, med Björn Vikström, vara uppe, hittar den dock inte (edit kl.22.26: hittar inte videon, för den finns inte ännu där..). Efter föreläsningen brukar vi studenter och föreläsare gå till Bristol för en “after class diskussions öl”. Vi skall se om jag hinner på det ikväll, är nämligen bjuden på en stamkundskväll till en av de bästa klädbutikerna i stan. Mer om det sen. Nu springer jag iväg i höga klackar! Tjohoo!

Vad är det ni skulle vilja se mer av på bloggen? Skriv gärna en kommentar! Kram på er, kära läsare!

You may also like...

0 Comments

 1. Läste om dig i ÖT:s bilaga, och blev intresserad! Så nu läser jag också din blogg! Vackra bilder har du. 🙂

 2. Vd roligt att bli uppmärksammad i en tidning!! De har rätt du har kull, full koll du klär dig alltid med stil oavsett vilka kläder du har på dig. Du hade dessutom varit söt i vad som helst t o m en säck…;-)
  Hoppas du får en toppenföreläsning och kväll. Ser fram emot bilder sen!
  Jag gillar outfitbilder i alla bloggar och även i din samt alla vackra bilder du bjuder på!!

 3. För mig får bloggen gärna fortsätta som den gjort nu, Odd Molly , kläder, skor, hår osv. I love it!

 4. Vad kul att du är med i tidningen, keep up the good work! 🙂

 5. Din blogg är perfekt som den är! Den är som du, vacker, full av klokhet, känsla och stil!
  Kul att du uppmärksammas!
  Kram vännen!

 6. Mera text! Funderingar, analyser och berättelser väcker uppmärksamheten längre än vackra bilder. Jag tycker du borde berätta mera om vad de egentligen sagt på föreläsningarna du går på, kunde vara intressant.

 7. hi malena 🙂
  what does it means “har koll par stilen” it’s look like something amazing, you on the cover of a magazine! so nice! but i don’t understand those words …sory
  Love all the pics and your dresses:)
  You are a fashion victim…
  kiss kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *