Love this post:Love this 1

Tänk om människor kunde höra vad jag tänker på när jag struttar runt i klädbutikerna… “trallatrallalllaaa… uhhuu.. snygg, fy usch, aldrig! Mmmm, come to mama! Åh, vad har hon för häftigt på sig? Skall följa efter… Wow, röda skoooor!!” osv. Jag kom just hem med en, två, treee…. Fem shoppingkassar! Men känner mig inte alls som Julia Roberts i Pretty Women, nej, jag är mycket svettig. Känner mig lite pank på euron, men ack, så rik på så mycket annat! Nu skall jag beundra det jag handlat i 3minuter(och sedan gömma hälften så att Kärleken inte ser hur mycket jag har shoppat..haha! Någon som känner igen sig?) sen skall jag hämta Kärleken från jobbet, vi skall och tala med fotografen. Jag tar lite tidningar med fina bröllopsbilder vi tyckt om för att fotografen skall se vad vi är ute efter.

Det skulle vara trevligt och veta vad ni har gjort idag, berätta gärna för mig!

Hej så länge!

You may also like...

0 Comments

 1. “Kärleken inte ser hur mycket jag har shoppat..haha!”

  haha busted, im watching you honey 😉

 2. Det blev att ta en tur efter jobbet idag,med hunden. En länk i skogen. Nu är våren här,så det är bara å njut. Ha de gott!

 3. Jag har också shoppat idag!Det blev nya jeans och skor! Jätteroligt med våren! Tack för att bloggar-din blogg är underbar!

 4. Vad har du shoppat för något? Det blir tentläsning ikväll,men påsklovet hägrar..Sköönt! Hoppas du får en fin påsk!

 5. Hei, din blogg e härlig ! Läser den ofta 🙂
  Känner igen shopping-gömmandet 😀
  “Har du shoppat något?” “Tjaah, nej något som ja behövde bara” “jassoo, då kan d ju inte vara mera skor” “gulle ja behöver alltid mera skor!” 😀
  Idag har jag också gått runt o shoppat, solig dag Helsingfors 🙂
  Ska jobba hela påsken på Circus, så e d att vara bartender 😉 Men njuter fullt !

  Önskar mycket solsken till Åbo, Glad påsk <3

  1. Tack skall du ha! 🙂

   Jo, hahah, preciiis sådär är det hemma vid oss också!:) “Ny? Denhär gamla trasan har jag haft läääänge!” säger man på samma gång man försöker dölja prislappen som ännu är fast i klänningen..

   Kram, Malenami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *