Love this post:Love this 0

Idag hade jag på mig min fina tunika från Odd Molly. Kom just hem från stan, eller ja, jag bor ju mitt i stan så hur säger man..? Varit och fixat mina naglar, nu är de superfina! Jag gick hos Pia vid Make-up Star, jag skall också fixa mina fötter hos henne nångång, hört att hon är bra. Var in en sväng till Dotty och allt var underbart! Oj, oj, oj! Men förvillad som jag är tog jag ingen bild! Mycket vackra kläder från Noa Noa, roliga “knäbyxor” med spets, söta att ha under en klänning eller tunika. Hämtade från Stockmann deras underbara Caesar sallad, blev riktigt sugen och lite lat (orkar inte laga mat idag).

Tycker om att vara till Muotikuu, vilar mina ögon på någon kreation i silke och massor av tyll.

Här finns bland annat Bandolera, Bitte Kai Rand, Nitya, Anett Röstel, Laura Bellariva, Blaf, Ursula Mascaro, Wolford, Paule Wasseur.

Det finns två butiker i Åbo, på Universitetsgatan och en större på Mariegatan.

Tror Kärleken skulle vara snygg i en gladiator kostym, kanske jag borde inhandla en sådan?

Snart är det sommar!

Kärleken ringde mig just och sa att han inte kommer hem ikväll.. Buhhuu! Han och hans pappa håller på med att renovera en lägenhet i Coccola. Lade på mig hans Lexington t-shirt som doftar av honom och har kurat ihop mig till en lite boll här i soffan. Lite mascara har nog runnit ner för kinderna måste jag medge. Vad underbart att man har någon att sakna! Skulle gärna hänga i korgstolen från Villa Collection som ni ser på bilden här ovan.

You may also like...

0 Comments

  1. Roligt om du kan fota några av plaggen närmare. Jag är intresserad tex av Bitte Kai Rand.

    1. Det skall jag göra 🙂

      BTW, vad tycker ni om nya färgen på väggen? Visst är den beige (tycker ibland att färgen är en liiiten aning rosa, på ett bra sätt, dock)?

      Kram, Malenami

  2. Nu blev jag nyfiken..tänk om du kunde fota Noas kläder? Bra om du ger tips om klädbutiker i Åbo. Jag flyttar dit i juni. Tack för din glada,uppfriskande blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *