Love this post:Love this 0

Hej käre läsare, vad kul att ni tittade in! Vad har ni gjort/skall göra idag? Tala gärna om för mig, det skulle vara trevligt och veta vad ni har för er. Själv har jag undervisningsfri vecka (tuuusenfemttioelva uppsatser att skriva, överdriver inte). Dagen började med en halv timmes joggning vid ån (åh, vad det blivit kallt!). Har just gjort upp en butikslista, skall till matbutiken, sedan bidde det hard core städning. Kärleken kommer ikväll till Åbo, finally! Önskar er en trevlig början på veckan, over and out, Trädgårdsgatan.

You may also like...

0 Comments

 1. Hej själv kära Malenami!! 🙂 Hemma som vanligt med mina barn så det är fullt ös här. Vädret är ganska trist så det blir nog ingen utomhusvistelse för oss idag.
  Hoppas du får till det med uppsatserna, alltid jobbigt att ha sådant hängande över sig…
  Kram vackra du!!
  Ina

 2. Jobba, jobba, jobba och i kväll blir det body balance, tvätta, vika och stryka kläder och sist men inte minst en kopp röd te framför brasan. Tror också jag skall beställa ett par stövlar från La Redoute.

 3. Hej vännen!
  Jobb, Body pump, America’s next top model och Desperate housewifes – min mest rutinmässiga dag på hela veckan! Och nu när det är höst och mysigt inomhus, är jag alltid och hela tiden godissugen. Så nu har jag förberett mig väl och köpt glass och choklad till kvällen framför tv-rutan 🙂 Kom och hälsa på nån dag!, kram

 4. Tog en sovmorgon för att piggna till efter årsfestveckoslutet. Så var jag på en tre timmars lunch med en kusin. Läste Gabaldon på eftermiddagen och skall nu byka och skriva lite litteraturrecension före jag får kvällstebesök av en bibbakompis. Alltså en ganska ineffektiv och slö måndag, men sådana skall man ha då man inte fått njuta av en traditionell lugn och skön söndag före måndagen.

 5. Igår presenterade jag mitt examensarbete (!) samt opponerade ett annat. Kramade min man hårt före jag hoppade på tåget till österbotten för att ta itu med nya utmaningar.

 6. Tusen tack för en välskriven och intressant blogg. Har blivit väldigt inspirerad av dina inlägg och i dag beslöt jag slutligen att besöka Sköna Clara. Vilken underbar butik! Camilla var väldigt trevlig och kläderna VAU! Hade som tur VISA-kortet hemma, kunde ha blivit en dyr resa. Köpte dock Humanity for All armbandet som du tipsade om.

  Önskar dig/Er allt gott.
  Trevlig fortsättning på hösten!
  -maria-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *