Love this post:Love this 1

När man är i segelbåten får själen lugn och ro. Läser en bra bok, ser en bra film eller bara ligga och kramas. Man vaggas till söms av vågorna och lyssnar till knarrandet från fendrarna.

Pappa gjorde mat åt oss, det var jätte gott! Fast han är en superb kock så måste jag skryta ännu mer på honom nu eftersom allt smakar tusen gånger godare när man äter i segelbåten.

Jag hade med mig häftiga “Stockholms outfits”, men kunde tyvärr inte använda annat än dessa tråkiga kläder på grund av att regnet öste ner och vinden var iskall. Men bekvämt hade jag och mycket, mycket kallt om fötterna. Tänk att jag kunde packa så fel!

You may also like...

0 Comments

  1. Hej!
    Jag måste bara fråga hur du fixar ditt hår, jag blir så avundsjuk när jag ser alla bilder på ditt tjocka hår!! =) Du har verkligen drömhåret, jag hoppas nästan att det ligger mycket jobb bakom det, hehe, är inte rättvist om det är naturligt 😉 Annars måste jag säga att jag gillar din blogg, har märkt att det är många som gnäller o tycker att du ska komma ner från dina fluffiga rosa moln, men jag blir bara glad o inspirerad (stavas det så?) av att läsa din blogg, försår inte varför alla där ute måste vara så negativa. Kram Kram Pernilla =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *