Love this post:Love this 0

Ni har kanske ibland undrat varför jag skriver “Over and out”? Några kanske är förundrade över innebörden, eftersom orden egentligen motsäger varandra. “Over” betyder att mitt meddelande är nu färdigt och jag väntar på ditt svar, medan “Out” betyder att jag är färdig med mitt budskap och väntar inget svar.

Det hela började med min blogg om seglatsen över Atlanten. Kunde förstås inte blogga ofta (bloggandet var relativt okänt för mig då, så ha överseende), men ville ha en hälsning till alla mina fem (?!) läsare (bloggen var en kanal till mina nära och kära). Pappa Kaptenen kom då på hälsningen “Over and out, Gibraltar/Karibien/Horta!”. En stark hälsning , här är jag, på Azorerna, jag lever, 1150 sjömil kvar till Gibraltar, vet inte när jag nästa gång har möjlighet att ta kontakt.

Så det jag menar är att jag är färdig med mitt inlägg, avslöjar mitt läge, position, ort och förväntar mig ett svar från er, kära läsare.


Over and out.

Här kommer lite feelgood bilder från seglingen, mitt arbete som yrkesseglare, solbränd varm hud och bikini i Karibien och på Atlanten. Studentmössan på huvudet när det var första maj – mitt på Atlanten. Henri Lloyd seglingsdräkt när vi kom närmare Azorerna. Apor vid Gibraltar. Mega glassportion i Mallorca. Åh, vilka häftiga äventyr jag varit med om! Skall nog snickra ihop ett inlägg om Atlanten resan. Kram!

You may also like...

0 Comments

  1. Alltid så fina bilder! 🙂

  2. Detta för en att längta till sommaren 🙂

  3. Vilka härliga bilder!

  4. Vad underbart, jag längtar till sommaren och våra turer i vår motorbåt. Tyvärr kan inte någon av oss segla. Havet är vckert. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *