Love this post:Love this 0

Vissa dagar är bara bra. Som denna dag till exempel. Jag tog med Kärleken till Universitetet idag. Ville visa honom runt, han hör alltid om Gula huset, Arken eller Reuterska. Nu skulle jag visa honom de ställen jag alltid pratar om. Trappan jag satt på vid Gula huset när jag första gången träffade mina fina väninnor. Bänken utanför Blåa som är Åbos varmaste ställe om våren, perfekt vy mot Åbo Domkyrka.

Gula Huset och Blåa brevid Åbo domkyrka.

Jag skulle till kursbibban och hämta några böcker. Detta är Reuterska, här har jag föreläsningar.

Gula huset med runda rummet. Vackra läsesalar. I runda rummet kommer den årliga höstfesten att äga rum.

Blåa huset. Vi möttes av vackert pianospel när vi kom in till Blåa, där satt luffaren L och klinkade på tangenterna. Mysrummet var fullt av gulisar och annat folk.

Ni ser på bilderna hur jag febrilt bläddrar i mina böcker om Nya Testamentet. Jag liksom jätte studerar, helt omedveten om att jag blir fotograferad, ha, ha!

Sedan gick jag och Kärleken till Benellis. Fick ett trevligt samtal om ett jobberbjudande.. Vi skall se..

Mama´s mozarella chicken, oj, oj, vad gott!

Hemma väntade det sötaste paketet! Tack Odd Molly-holic och TINTIN för Lip Balmen. Mycket pussbar.. har blivit testad många gånger ikväll.

På kvällen hade jag balett, stretchar när jag kommer hem. När jag gör min knut i håret, binder tossorna och hör musiken blir jag en prima ballerina, då lever hela jag – kropp och själ.

Gjorde en BB frilla idag, tog bilder på hur man gör.. de kommer senare!

Nu lyssnar jag och Kärleken på He´s a Pirate från Pirates of the Caribean filmen, full volym, golvet darrar och katten flyttade hemifrån (ni vet, hon, katten alltså, bar på en liten näsduk med alla hennes saker i fäst på en pinne, slängd nonchalant över axeln). Vi dansar runt i lägenheten, vi har SeglingsFeber!! Tjohoo!!  Over and out, Åbo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *