Mulet idag, skönt med höst

Love this post:Love this 0

Så spännande! Fick ett samtal igår.. fastän jag inte har de längsta spirorna i staden och inte den smalaste midjan och inte längre är så purung,så vill man ha mig som modell igen!

Intressanta tider vi lever i (haha, vem säger så..?).. Trevligt med samhörigheten man känner i bloggvärlden. Tänker på den unika Odd Molly klanen, underbara, underbara vänner! Vi har en ny trevlig Molly in town, Pearl! Men andra bloggar man nu som då scrollar igenom som t.ex. Stina Lee som det lyser om – nedkommer snart, mycket spännande!… Min all time favorit Taru Tuomi is back med en ny blogg.. Systrarna Fahrman och Klings (mycket bättre bilder nu..) modebloggar, Sofie har man ju följt med sedan hon började på aftonbladet.. Härliga Pernilla kollar jag ofta. Och fantastiska konst och fotobloggar! Det finns ju så många bra.. Vad har ni för favoritblogg och vad säger den bloggen om er?

Snart slänger jag in en söt Ewa i Walla outfit med hopp!

IMORGON är det party! Då blir Malenami 1 år!! Då blir det fina inlägg och en finemang tävling! Hoppas ni kikar in då kära läsare!

Ha en trevlig fortsatt söndag! Kram, Malenami

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *