Love this post:Love this 1

I september började jag blogga. Hösten är här var ett vackert inlägg. Gillade bilden. Varken Kärleken eller jag kan ta bilder – jag är helt out med teknik- hopplös. Men jag är konstnärlig och vet vad jag vill ha. Så började vi köra runt och bekantade oss med Åbo landsbyggd. Det blev en gemensam hobby att ta vackra bilder som mina läsare – NI – skulle uppskatta. Coco Chanels häftiga citat. Skrev om mål i livet och hur jag uppnådde mitt mål att segla över Atlanten.

Oktober månaden var full av outfits. 94 inlägg och jag hade  snabbt över 1000 unika läsare (inte sidladdningar som man ser på Worldpress. Besöken ligger nu på tvåhundratusen och sidladdningarna lite under en miljon, en fin stigande kurva. Är stolt.). Besökte Sköna Clara, shoppade och tog en massa bilder. En fin vänskap och ett roligt och unikt samarbete tog sin början. Shoppade den lilla svarta i Helsingfors, visade er de snyggaste godbitarna. Fastnade själv för en Tiger of Sweden. Och så var vi på äventyr o Lappland, förstås.

Bröllopsplaneringarna började på riktigt i november. Mycket plugg och mycket program hela tiden. Nu började vi bli bättre på att fotografera outfits! Med mitt konstnärliga öga och Kärlekens tålamod och intresse för digitalkameror..  Det var resor till Helsingfors och flickkväll med my girls. Lärde mig mer och mer om Worldpress, kan till och med koda lite nu, haha, det trodde ni väl inte?!

Vi firade julen i Coccola. Vaksimning och en sväng till Sköna Clara. Besökte Saustila herrgård, där vår bröllopsfest skulle hållas. Systeryster besökte Åbo – vi hade så kul! Funderade redan i början av bloggandet på personers namn. Ville namnge alla: Systeryster, Lillebror, min Vackra mamma, pappa Kaptenen, Kärleken osv….Att komma ihåg läsaren.. En stor kram till alla er “därute” – tack för uppmuntrande, positiva kommentarer.

Jag lärde mig photoshoppa!! Odd Molly inlägget i januari fick mycket beundran. Vackra outfits och Kisulines modevisningbröllopsmässan.

Februari, tjingeling! sade det i spargrisen! De första slantarna började rulla in! Nu förtjänade jag på Malenami! Jag hade födelsedag och frågestund. Tyckte om inlägget “ vacker morgon“, det är så jag! Sminktips och 4xkavaj var roliga att göra! Besökte Sköna Clara med Systeryster. Modellade för Teologiska fakultetens reklambroschyrer och familjen var på besök i Åbo. Och så var jag ju så kär hela tiden

Brudklänningar i en massa inlägg i mars. Det var husvisningar och bröllopsinbjudningarna gjordes. Vackra bilder på min ögonsten Domino, Sköna Clara och den blåa klänningen. Många lååånga timmar av planering runt nya unika Malenami. Vi har båda, Kärleken och jag satt hela våra hjärtan i arbetet runt Malenami. Efter noggrann analys och många smakprov kom vi fram till de perfekta färgerna till bloggen, knypplandet med bilderna vid sidorna.. ååhh.. Han är så duktig! Tack, Kärleken! Så föddes NYA MALENAMI.

Hela familjen var till Helsingfors på Tom Peters seminarium. Påskoutfitsen var skitsnygga om jag får säga själv. Mulimåndagaskonsdagskärtorsdag, långfredag. Kärleken och jag vann årets par vid Teologiska studentföreningens vårfest. Ett gripande inlägg.

Blå drömmar, vi flyttade och bröllopet närmade sig med stormsteg. Höll mina bröllopsklackar hemliga intill det sista… Ville att de skulle vara one of a kind. Utan resultat. Inlägget min fredag tyckte JAG om, mera sådant!

Vi seglade, ordnade för fest och så äntligen kom dagen vi väntat på! Bodde i segelbåt i Stockholm och besökte Odd Molly.

Njöt av sommaren på Villa Metsola, jobbade och shoppade i min hemstad. Fast det är sommar så stiger besökarantalet varje dag.

Morning has broken, sommaren är kort. Höstens nytt till Sköna Clara. Älskar “Våra Astrid Lindgrenklänningar” – min Vackra Mammas idé. Vi åkte till Grekland för att pussas och springa på stranden, Winston flyttade in och inspiration på finska bjöd jag på.

Nu är det september och många outfitbilder har jag bjudigt på (mer kommer!). Malenami fyller ett år idag och jag är stolt när jag tänker på vilken feedback jag fått och hur mycket människor jag inspirerar med mitt arbete. Ett stort tack till ER kära läsare som följt mig på denna väg. Jag lovar er mycket outfits, skönhetstips, visa ord, humor, vackra bilder och framförallt

GULDKANTER I VARDAGEN!

You may also like...

0 Comments

 1. Grattis! Det var ett fint inlägg. Jag tycker det är jätteviktigt att en gång i året (oftast nyår för mig) summera årets händelser, utmaningar och förtjänster. Bilderna i din blogg är speciellt unika och vackra. I framtiden skulle jag önska mera ord och funderingar. 🙂 Och bilder på ert hem! Tog förresten var på ditt boktips och läste “Nu vill jag sjunga dig milda sånger”. Mycket läsvärd och annorlunda.

 2. Ett vackert år.. jag önskar dig ett lika fint kommande år!

  KRAM i massor!

 3. Famnen full med rosor och gratulationer till en Underbar Vän och framgångsrik bloggare!

 4. Vilken suverän sammanfattning.
  Stort grattis på ettårsdagen!
  *poppar upp champagnen och skålar*

 5. Kära Malena,

  STORT GRATTIS!!Villken resa du har bjudit på. Du har förskönat många av mina mest gråa stunder och fått mig att minnas hur det var att vara så ung och ha allt framför sig. Tack för detta och hoppas du är kvar med din blogg många år till.

  Vackra bilder av en vacker kvinna i vackra kläder i vackra miljöer.

  P.S. Jag sätter ut blåbärskakereceptet ikväll!! Ändrat mitt Alias ocks (av personliga anledningar). D.S

 6. Grattis!!
  Jättevackra bilder! Men det är klart, med en sån vacker modell är det svårt att misslyckas!
  Ha en riktigt bra dag!

  KRAM

 7. GRATTIS!

  Jättefin blogg som jag nyss upptäckt och som jag i fortsättningen kommer att följa. Superfina bilder och du ser verkligen lycklig ut, det smittar av sig:).
  Lycka till i fortsättningen!!!

 8. Ett ljuvligt år!
  Ändå sen jag först hittade bloggen har jag glatt snaskat i mej vartenda inlägg, inspirerats av outfitsen och rörts till tårar av ditt vackra bröllop, skrattat och lett åt dina eskapader!
  Jag hoppas du får ett lika härligt bloggår nu, som det förra, och det ska bli spännande att se om du klurar ihop något nytt projekt! 😉

  XOXO Mia
  <3

 9. Ja du det har varit ett vackert år du bjudit oss på. Jag har inte varit med från början men jag har tittat igenom hela din vackra blogg som är otroligt inspirerande och ljuvlig!!!
  Ser fram emot ett nytt år där jag är med från början!!!
  Hoppas du hade en riktigt härlig födelsedag vackra du!!!
  Kram Ina

 10. GRATTIS!
  Din blogg är underbar och vilket år sedan. Vackrare presentationer får man leta efter och du är så vacker när du visar olika plagg för oss. Hoppas du fortsätter, jag förljer gärna med på din fortsatta blogg-resa.
  Ha det gott!

 11. Photoshoppande och kodande. I like it!
  Du skriver uppiggande, o ni tar nog bättre bilder än ni kanske tror.
  Härligt jobbat!

 12. Grattis Malenami!
  Tack för en fin blogg och för guldkanter i vardagen. Din blogg är en äkta vara!!!!

  Kramar

 13. Verkligen fint med ett år med din blogg!
  Underbar bloggerska och blogg!
  Kämpa på i fortsättningen 🙂 Ser fram emot dina kommande inlägg!

 14. Vilken härlig sammanfattning av ett härligt år. Grattis på årsdagen… kram fr mig

 15. Vilket trevilgt inlägg och grattis till ytterligare ett år!

 16. WOW! Otroligt vackert! Kan int tro mina ögon…

  GRATTIS!!!

 17. […] “most rated”. Nya läsare hälsar jag varmt välkomna och tipsar om inlägget när Malenami fyllde ett år, tryck på den understräckade texten. Categories : Hunkydory, Mina outfits 2009 « Den […]

 18. Mycket fint & genomtänkt ,bra gjort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *