Mitt år som framgångsrik bloggare

Love this post:Love this 1

I september började jag blogga. Hösten är här var ett vackert inlägg. Gillade bilden. Varken Kärleken eller jag kan ta bilder – jag är helt out med teknik- hopplös. Men jag är konstnärlig och vet vad jag vill ha. Så började vi köra runt och bekantade oss med Åbo landsbyggd. Det blev en gemensam hobby att ta vackra bilder som mina läsare – NI – skulle uppskatta. Coco Chanels häftiga citat. Skrev om mål i livet och hur jag uppnådde mitt mål att segla över Atlanten.

Oktober månaden var full av outfits. 94 inlägg och jag hade  snabbt över 1000 unika läsare (inte sidladdningar som man ser på Worldpress. Besöken ligger nu på tvåhundratusen och sidladdningarna lite under en miljon, en fin stigande kurva. Är stolt.). Besökte Sköna Clara, shoppade och tog en massa bilder. En fin vänskap och ett roligt och unikt samarbete tog sin början. Shoppade den lilla svarta i Helsingfors, visade er de snyggaste godbitarna. Fastnade själv för en Tiger of Sweden. Och så var vi på äventyr o Lappland, förstås.

Bröllopsplaneringarna började på riktigt i november. Mycket plugg och mycket program hela tiden. Nu började vi bli bättre på att fotografera outfits! Med mitt konstnärliga öga och Kärlekens tålamod och intresse för digitalkameror..  Det var resor till Helsingfors och flickkväll med my girls. Lärde mig mer och mer om Worldpress, kan till och med koda lite nu, haha, det trodde ni väl inte?!

Vi firade julen i Coccola. Vaksimning och en sväng till Sköna Clara. Besökte Saustila herrgård, där vår bröllopsfest skulle hållas. Systeryster besökte Åbo – vi hade så kul! Funderade redan i början av bloggandet på personers namn. Ville namnge alla: Systeryster, Lillebror, min Vackra mamma, pappa Kaptenen, Kärleken osv….Att komma ihåg läsaren.. En stor kram till alla er “därute” – tack för uppmuntrande, positiva kommentarer.

Jag lärde mig photoshoppa!! Odd Molly inlägget i januari fick mycket beundran. Vackra outfits och Kisulines modevisningbröllopsmässan.

Februari, tjingeling! sade det i spargrisen! De första slantarna började rulla in! Nu förtjänade jag på Malenami! Jag hade födelsedag och frågestund. Tyckte om inlägget “ vacker morgon“, det är så jag! Sminktips och 4xkavaj var roliga att göra! Besökte Sköna Clara med Systeryster. Modellade för Teologiska fakultetens reklambroschyrer och familjen var på besök i Åbo. Och så var jag ju så kär hela tiden

Brudklänningar i en massa inlägg i mars. Det var husvisningar och bröllopsinbjudningarna gjordes. Vackra bilder på min ögonsten Domino, Sköna Clara och den blåa klänningen. Många lååånga timmar av planering runt nya unika Malenami. Vi har båda, Kärleken och jag satt hela våra hjärtan i arbetet runt Malenami. Efter noggrann analys och många smakprov kom vi fram till de perfekta färgerna till bloggen, knypplandet med bilderna vid sidorna.. ååhh.. Han är så duktig! Tack, Kärleken! Så föddes NYA MALENAMI.

Hela familjen var till Helsingfors på Tom Peters seminarium. Påskoutfitsen var skitsnygga om jag får säga själv. Mulimåndagaskonsdagskärtorsdag, långfredag. Kärleken och jag vann årets par vid Teologiska studentföreningens vårfest. Ett gripande inlägg.

Blå drömmar, vi flyttade och bröllopet närmade sig med stormsteg. Höll mina bröllopsklackar hemliga intill det sista… Ville att de skulle vara one of a kind. Utan resultat. Inlägget min fredag tyckte JAG om, mera sådant!

Vi seglade, ordnade för fest och så äntligen kom dagen vi väntat på! Bodde i segelbåt i Stockholm och besökte Odd Molly.

Njöt av sommaren på Villa Metsola, jobbade och shoppade i min hemstad. Fast det är sommar så stiger besökarantalet varje dag.

Morning has broken, sommaren är kort. Höstens nytt till Sköna Clara. Älskar “Våra Astrid Lindgrenklänningar” – min Vackra Mammas idé. Vi åkte till Grekland för att pussas och springa på stranden, Winston flyttade in och inspiration på finska bjöd jag på.

Nu är det september och många outfitbilder har jag bjudigt på (mer kommer!). Malenami fyller ett år idag och jag är stolt när jag tänker på vilken feedback jag fått och hur mycket människor jag inspirerar med mitt arbete. Ett stort tack till ER kära läsare som följt mig på denna väg. Jag lovar er mycket outfits, skönhetstips, visa ord, humor, vackra bilder och framförallt

GULDKANTER I VARDAGEN!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *