Love this post:Love this 0

Till middag blev det lax och sallad, en lätt middag eftersom vi skulle och dansa Kärleken och jag. Middagen åt vi i köket, ni kanske tycker att det är konstigt att jag ens nämner det men jag skall tala om för er att det är en stor lyx för oss att äta vid ett matbord i köket.. hahah! I förra lägenheten var dörrkarmen så smal att vårt lilla köksbord inte rymdes in, så den har väntat uppe på vinden så länge. Jag hade mitt klädskåp med kläder i köket och ni som känner mig vet att kläderna fanns i köksskåpen också. Vi åt förr i soffan och i sängen – mycket mysigt när man är nykär, jag rekommenderar! Men nu skall vi gifta oss och äta i köket.. hahah! Näh, nog blir det middagar i sängen ännu *blink*.

Så iväg på danskurs! På mig har jag en söt tunika från H&M som jag just hittade i en av mina klädpåsar och är så glad att jag inte slängt bort den. Gammal är den och har några hål i sig men jag gillar den ändå, skön att ha hemma.

Min goda vän J-Dansaren (vill kalla henne för Señorita) hade danskurs för nybörjare. Hon är så duktig och man blir lite stirrig när hon tar några cha cha steg, så graciös och sensuell. Jag och Kärleken hängde på för fullt, vi hade så kul! Fast vi kände oss nog som flodhästar i tytyn med cha chan.. Puh, den var lite svår. Men valsen gick huuur bra som helst, tyckte vi åtminstone!

J-Dansaren har just klippt pannlugg och färgat håret, jätte, jätte snyggt! Hon är en av de få personerna jag vet som passar utmärkt i blont och mörkbrunt hår!

Jag och J-Dansaren.

Imorgon tar jag nog mina danskläder och högklackat.

Efteråt gick vi och handlade mat, köpte favoritglass.

Här är vår fina utsikt. Man är inte så kräsen när der gäller utsikten från ett höghus, men när jag tittar ut från köksfönstret så blir jag så glad.

Kärleken satte just upp en lampa i sovrummet, fint. Nu lyssnar och väljer vi på musik som vi skall spela på bröllopet. Vi skulle ha ett band, men Eddi has quit the band.

 

You may also like...

0 Comments

  1. Jestas hon har bra hållning er danslärare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *