Love this post:Love this 0

Vissa dagar är riktigt konstiga. När jag kom in i köket på morgonen igår steg jag i Dominos klet hon lämnat på mattan(den fina nya, håriga mattan). Var det spyor eller bajs hade jag ingen lust att utforska, men jag tippar på det senare. Stackars katt hade ont i magen hela dagen – tänker inte gå in på detaljer. Så min engelska tent läsning gick inte så bra. 

Det var jätte roligt att träna med Kärleken igår vid Elixia. Vi skall fara på boxning och bodypump tillsammans, det skall bli riktigt fint att träna med honom. Det är klart att vi skall styrketräna också (fast det tycker jag är lite tråkigt – alla ser hur lite tyngder jag har).

Jag låg vaken till kl.05 inatt. Det är så konstigt, vi somnade gott efter träningen ca 21.30, men sen plötsligt vaknar jag mitt i natten och kan inte sova. Jag vet inte vad som håller mig vaken – har frågat mig själv om jag oroar mig för det ellet det ,men har inte kunnat sätta fingret på det ännu. Men istället för att ligga och grubbla på något som inte vill komma fram frivilligt steg jag upp och skrev ett kärleksbrev till Kärleken. 

Nu frågar jag er – när har ni sist skrivit ett kärleksbrev, för hand alltså? Gör det en kväll istället för att sitta framför tv:n. Se sina känslor bli ord och bli skrivna på papper till en kär vän, älskare eller varför inte skriva till den bästa av de alla – DIG SJÄLV. Man glömmer bort sig själv och hur fint är det inte att ta fram kärleksbrevet nu som då och läsa det högt för sig själv. Je t´aime mon amour…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *