Love this post:Love this 0

På juldagen ordnade P & M fest. P bor i det allra sötaste av hus, ett stenkast från havet. Hon har en stor gård och en bastubyggnad som är så så fin att den skulle duga för en prinsessa. Huset är smakfullt inrett i vitt och fräscha färgklickar. Luftigt och vackert.

Vackra och stiliga P bjuder alltid på trevliga fester! P är längst till vänster. Hon påminde lite om Kleopatra med den långa luggen och snygga eyeliners.

Jag och Lillebror (skitsnygg outfit hade han – väst och skjorta) . Jag bar en klänning av silke, nya smycket av Kärleken från Oxxo och koftan från Hunkydory.

Sen bar det av till Coccolas “exklusiva” nattklubb. Tur behövde vi inte köa – vi blev behandlade som royalty och dörrvakten banade väg för oss ända till dansgolvet. Hah! Lyx. Fick senare höra att det var på grund av att någon hade fått låna ett “guldkort” som vi fick vip behandlingen. Är bara van med sådant här i Åbo. I Coccola ska man inte tro att man är någon.

Vi dansade och träffade gamla bekanta. Så roligt att höra att så många läser min blogg! Tack för den fina responsen jag fick! (Just under tio tusen har läst min blogg nu.. oj, oj, oj!)

Tror att denna kväll var den mest lyckade kvällen någonsin!

 

En STOR kram till er kära läsare!!!

You may also like...

0 Comments

 1. tio tusen!!? cool! så nu har alla sett mig och min väst!

  va tycker ni läsare om väst med skorta? najs eller bajs?

  comment!

 2. Lillebror – väst och skjorta är najs.

  Jaa-a, kära Karin, han är nice!

  kram, Malenami

 3. Definitivt väldigt najjs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *