Love this post:Love this 0

Alltså jag vet att ni fått vänta en evighet med dessa alla svar. Förlåt. Men ni kan inte förstå hur förbannad man blir när allt man skrivit bara försvinner.

Vilken typ av filmer gillar du?

Svar: Jag ser på mycket filmer, vi går ofta på bio (alltid då två filmer i rad).  Jag är också en sådan människa som tycker om att gå och se på en film själv, tycker det är riktigt mysigt. Det finns så många, många bra filmer. Jag kan inte ens säga top 3. Men skulle kunna skriva lite om film tips snart.

Ditt senaste köp? Ditt dyraste köp?

Svar: Mina senaste köp var från Sköna Clara, handlade en über snygg jacka och lite odd molly grejs som ni får se senare. Mitt dyraste köp.. Min brudklänning. Nej! Den betalar min far.

Vilken är din favoritmusik?

Svar: Jag är lite av en allätare. Det går i perioder. Idag lyssnade jag på Katie Melua och på filmen Amelies soundtrack. Imorgon lyssnar jag på Depeche Mode, Children of Bodom eller Metallica.

Vilken låt beskriver dig bäst?

Svar: Denhär trevliga blandningen av mina favoritlåtar borde väl säga en hel del om mig?  Metallicas – Nothing else matters, Vangelis – Conquest of paradise och New Order – Confusion.

Kan du ge mig tips på bra ögonmakeup- borttagningsmedel?

Svar: Jag använder allt från Clinique, Biotherm, Lancome och Lumene. Köpte från märket Clinique sminkborttagningsmedel och ansiktsvatten i reseförpackningsformat, mycket behändigt!

Vad önskar du dig (alltså något plagg eller sak)?

Svar: En kamera! Jag behöver en liten söt, billig och bra kamera. En kamera att släpa med sig allstans för att dokumentera allt jag gör, provar och ser. (Detta hade jag srivit tidigare. Jag fick ju en kamera av Kärleken i Vändagspresent)

Jag vill veta vad din favorit pryl/plagg är? Vill ha en bild på den/det! (fast jag kan nog gissa att det är dina DIESEL stövlar, som är i och för sig skit snygga!!!)

Svar: Du har rätt, mina Dieselstövlar får mest kärlek. Jag kommer alltid att ha dem. Men på god andraplats kommer Mulberryväskan jag fått av min vackra mamma.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *