Love this post:Love this 0

Hur fixar du ditt hår?

Svar: Jag tvättar mitt hår en gång i veckan. Låter det oftast självtorka, men det kan ju alla så jag tar versionen när jag fönar. När håret är fuktigt så sprayar jag hela håret med Loreals studio hot straight (tycker den är jättebra och förmånlig). Sedan fönar jag håret torrt, lägger några papiljotter högst uppe på hjässan(för volym) och tar tag i plattången. Jobbar mig igenom hela håret (också det som varit i papiljotterna) med plattången. Jag brukar också göra lockar med den. Man tar bara en liten slinga hår, tvinnar plattången och drar försiktigt… Till natten brukar jag göra en knut högt uppe på hjässan och vakna med ett vackert hårsvall. Ett inlägg med bilder på hur man gör kommer snart.

Hur ofta slingar/färgar du?

Svar: Det varierar mycket. Sist jag slingade mitt hår var i början av oktober. Ibland går jag var 8-10 vecka och ibland tycker att jag inte behöver gå. Jag gillar min egen färg, askgrå. Mycket vackert tycker jag. På sommaren bleks mitt hår i solen.

Hur många år fyller du? Vad gör du på din fritid?

Svar: Jag fyllde 27 år. Min fritid tillbringar jag allra helst med Kärleken. Vi tar långa promenader, tränar vid Elixia eller så experimenterar vi med nya recept och gör god mat och ser på någon bra film (kan tala om att jag inte sett på tv sen oktober 2007, så det så!).  När jag är ensam sitter jag oftast stilla i ett par timmar och bara funderar, jag är ingen rastlös människa.

Vilka är dina favorit klädmärken? Jag tycker att du använder mycket dyra kläder ibland. Hur har du råd?

Svar: Det varierar mycket men nog känner jag kärlek för Odd Molly. Man blir så glad av alla härligheter de har att bjuda på. Jag uppskattar kläder av bra kvalité och älskar att vara unik och den enda med plagget. Hur jag har råd? Jag jobbar och planerar mycket noga dyra inköp.

När kommer du ti Kokkola?

Svar: Jag kommer antagligen nu på torsdagen på besök.

Gör nångång ett inlägg om shopping via Internet, var och hur ska man söka efter annat än datorprylar och böcker? :). Dvs kläder m.m.

Svar: Bra idé! Det skall jag göra.

Hur länge har ni varit tillsammans? Trivs ni här i Åbo? Har ni tänkt stanna här i Åbo?

Svar: Jag och Kärleken har varit tillsammans i ett år och två månader. Vi trivs här i Åbo, men längtar dock hela tiden bort. Jag tror inte att vi stannar i Åbo många år till – vi far dit vindarna tar oss.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *