Love this post:Love this 0

Tack för att ni väntat så snällt på mina sena svar. Men kan ni förstå min otur? Jag har hela förmiddagen hållit på och svara på era fina frågor och efter ca fem timmar framför datorn så, vips, och så är allt jag skrivit borta. Borta. Kan ni förstå det? Jag förstår inte. Men jag började om och har nu kommit såhär långt.

Vad är det du studerar och hur länge har du kvar på dina studier?

Svar: Jag studerar teologi på Åbo Akademi. Som huvudämne har jag religionsvetenskap och som biämne har jag dogmatik och teologisk etik med religions filosofi. Jag har jobbat mycket de senaste två åren och tagit det mycket lugnt med studierna(typ, 2-4 kurser per termin, alltså mycket lugnt). Men som jag skrivit tidigare så ser jag ljuset i slutet av tunneln.

Vad vill du jobba med när du är klar (drömjobbet)?

Svar: Vad vill jag bli när jag blir stor? Jag vill vara världsomseglare, prima ballerina, äventyrare, fotograf, konstnär, mentor, själavårdare, moderedaktör, bloggare och präst. Och jo, murare.

Var ska ni gifta er och när går bröllopet av stapeln? Ska ni gifta er i kyrkan?

Svar: Vi viger oss i Åbo domkyrka i början av juni och festen blir på en vacker herrgård utanför Åbo.

Vad ska man satsa på i vår/sommar?

Svar: Jag hoppas du menade vad man skall satsa på i mode väg.. Pyjamas till vardags. Hattar i olika storkekar och former. Grafiska mönster. Simdräkter i fina färger och påhittig design. Långa mönstrade klänningar och genomskinliga material. Metall, glitter och glam i acessoarer och plagg. Power dräkten, kontorslook. Afrika inspirerade outfits. Dansös toppar och tenniskjolar. Hela du kan vara klädd i jeans. Stora, färggranna smycken. I vår skall du fokusera på läpparna. Köp en rosa läppglans eller ett mörkt rött läppstift. Det kommer mer om vår/sommarens mode senare.

Hur sminkar du dig?

Svar: Jag älskar krämer, så det är dagkrämen som är viktigaste. Idag har jag till exempel på mig Kanebos sensai silk brightening cream, den ger en vacker lyster. Ögonbrynen är alltid viktiga, de ska vara tjocka men snyggt plockade och färgade(har annars mycket ljusa ögonbryn), färgar med en gråbrun blandning. Fixar ögonbrynen “på plats” med en ögonbryns borste och gel (tror den var från Lumene). Sen lägger jag en ljus ögonskugga över hela ögonlocket från Mac, suddar ut det mot alla håll och kanter. Jag har ingen eyeliner idag. Lägger solpuder från Guerlains Terracotta högst upp på kidbenen, pannan, en dutt på näsan och hakan. Sen borstar jag två lager maskara från Lancome på fransarna. Duttar på lite läppglans från Mac också. Det kommer snart ett sminktips inlägg, håll utkik!

You may also like...

0 Comments

  1. Samma sak har hänt mig-nog så förargligt! Fint att du inte gav upp. Tack för dina svar,Ha en bäst vecka! Kraam!

  2. tack tack! vi syns på torsdag!

  3. […] än till Teologiska fakulteten i Åbo Akademi och  kom in. När jag blir “stor” vill jag bli så mycket. Den närmaste tiden kommer jag att få klarhet om något mycket spännande… Meddelar när […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *