Love this post:Love this 0

Be careful what you wish for – you just might get it.

Historien börjar med att jag ser Odd Molly-holics vackra Odd Molly skinnjacka och så svimmar jag. Lite. Vill också ha en fin jacka, köpte aldrig “den ljuva jackan“, blev för pank. Surfar runt på Tradera, suckar lite.. Stackars mig. Surfar mig helt vilse och kommer till Huuto.net och söker på “odd molly”, hittar 7st plagg (så annorlunda är det i Finland!). Och där, där finns den vackraste jackan som blivit designad, sydd och skapad på denna jord – oanvänd. Skrapar ihop mina sista slantar och kontaktar säljaren, är osäker på storleken – st1. Jag och mina jätte muskulösa armar *host*, för att inte tala om magmusklerna sen! Bestämmer mig för att köpa jackan, men så dimper det in två super maffiga räkningar och jag dör lite grann..

Sitter på föreläsning och klottrar i min kalender, ritar mig själv med den fina jackan, vackert lockigt hår, långa handskar, jeans och bruna stövlar (och jo, jätte långa smala ben! haha). Kärleken ser min mycket konstnärliga teckning och kontaktar säljaren på Huuto.net och köper jackan åt mig i smyg!! Jeeyy!! Gissa om jag blev glaaad!! (Tack Cissi så hjärtans mycket, jackan är en pärla!!)

Hittade de snyggaste handskarna från Friis & Company, passar perfekt. Det finns något som heter perfektion.

En guldkant i vardagen.

You may also like...

0 Comments

 1. Veklig perfektion! De handskar måste jag bara hitta! Var kan jag få tag på dessa handskar??? Men framförallt villken kärlek! En liten tår väller fram…om bara min kärlek kunde få för sig något sådant någon gång.

  STOR KRAM!

  Odd Molly-holic

 2. ÅH, vad jackan är fin på dig och super snygga handskar. Jag är så glad att den passar och det glädjer mig att den kommer till användning, jackan är en pärla och har hängt alldeles för länge i garderoben. Jag skulle så gärna vilja ha den i en större storlek. Jätte kul att höra hela historien om jackan, jag vill också ha såna här överraskningar!!! Ha det bra och ta väl hand om Melton 🙂 Ps. tacka din man från mig för affären.

 3. Du den gubben är en riktig “keeper”! Grattis gumman till en underbart vacker jacka och handskarna. Kram

  Förresten!! Hur i sjutton gubbar håller du dig så fin i färgen jämt?
  *blekfisen i mig är super avis*

 4. jacka.. kallar man den jacka förresten.. Hmm.. 😀 Du förstår vad jag menar iaf 😀

 5. Det här var nog det gulligaste jag hört på länge! Vilken Kärlek…!

 6. Åh vad gulligt av honom, tänk vad överraskad du måste blivit!! 🙂 Handskarna är superfina och kommer passa jackan perfekt!!
  Kram Ina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *