Love this post:Love this 0

Än får julen stanna en tid.

Men efter alla härliga gäster, alla braskvällar och goda middagar är det dags för en rejäl genomgång av huset. Tycker mamma.

Det går väl an och är helt förståeligt. Men mitt i allt fejandet saknade jag plötsligt det egna hemmet borta i Åbo. Och det var just precis när jag hörde Tom Jones röst ljuda genom huset. För han är det bästa städsällskapet. Enligt mamma.

Annars hörs han aldrig i vårt hus – men lika säkert som tvättmoppen kommer fram lika säkert dånar (—) hans röst genom rummen.

…She`s A Lady… OuOuOuOuu..

Har ni också städ-musik? Inte Tom Jones i så fall?!!

You may also like...

0 Comments

  1. Hej!

    Först- tack för en trevlig blogg med mycket fina tips på outfits- har precis hittat hit!

    Och tack för städmusiktipset! Jag brukar köra lite blandat men nästa gång slänger jag på vår DVD med Tom Jones som annars mest dyker fram som skämt på tjejmiddagarna. Hans juckande på scen som ansågs sååååå läckert är hemskt roligt att titta på. Hmmmm….. undar om jag kommer att få så mycket städning gjort då? Jag kommer nog mest ligga dubbelvikt av skratt och börja planera nästa tjejträff. Tror jag låter bli att slå på TVn i så fall…och bara njuta av musiken!

    Ha det bra, här ska skakas rumpa – jag menar dammvippa! 🙂

  2. Har gjort en städ-playlist på spotify från Aretha Franklin till nyaste party låtarna, städningen blir mycket mer roligare med lite städmusik 🙂

  3. Här är det Ricky Martin som ljuder högt :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *