Love this post:Love this 0

Igår hade jag finska tent. På vägen till tenten blev jag stoppad av polisen, de skulle kolla om jag var full (!). Före jag blåste blev det panik i hjärnan och tankarna snurrade runt. Har jag druckit, när och hur mycket? Hur knasig får man bli? För det första är det länge sen jag sist rört i alkoholen och för det andra skulle jag ALDRIG sätta mig bakom ratten om jag ens doftat på en drink. Sen kan man ju undra hur jag rationaliserade om att jag skulle vara full på morgonen kl. 08.30 och på väg till finska tenten. Till finskatenten släppte de snälla poliserna mig. Hörförståelse, läsförståelse och skriftlig framställning. På hörförståelsen fick jag en hemsk dyslexi attack och orden på pappret såg ut som små maskar som kröp runt. Usch! Men jag tror att det gick någorlunda bra.

Åt lunch med min vackra väninna S på Gado. S är en skönhet och jag lovar att lägga upp en bild på henne på bloggen i framtiden, så får ni också beundra henne.

Efter lunchen satt vi i mysrummet en stund och diskuterade livligt om troende och ateister. Brännande ämne. Vi bjöds på världens godaste maräng/grädd/marsipan tårta.

Sen blev det dags för Livsåskådning, slump och mening.

 Bekvämt skall det vara!

You may also like...

0 Comments

  1. […] började på riktigt i november. Mycket plugg och mycket program hela tiden. Nu började vi bli bättre på att fotografera outfits! Med mitt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *