Love this post:Love this 0

Denna vecka lever jag i pyjamas och konstig mat – denna vecka pluggar jag. Tent på fredagen och en massa arbeten att skriva.

Igår tog jag en snabbkaffe med J.sångaren, sen gick jag till Punanaamio för att se om de hade vampyrtänder till fredagens Halloween fest – alla tänder var slutsålda. Vad skall jag nu sätta på mig? 

Nåja, det oroar jag mig för senare- nu har jag mycket viktigare saker att fundera på- som Gud och Darwin, till exempel.

Igår såg min outfit ut såhär(alltså de två timmarna jag inte var hemma i pyjamas). Tröja Marc o´Polo, Jeans Replay, stövlar Lacoste.

 

Ps. Jag tror min granne har köpt elgitarr och det enda han kan spela är de första accorden på “Smoke on the water”.

You may also like...

0 Comments

 1. Jag har ju sagt att du har så fina tänder. Tänk int dom med någo Halloween tänder!! på tal om tänder, så har jag testat nya tandkrämen som man sett reklam på i TV. Någon effekt – icke någon alls 🙁

  knus

 2. Oj då, vad synd!
  Själv använder jag nu som då tandkräm som jag köper från min munhygienist, den är dyr men håller tänderna vita.

  😀

 3. Men snälla Malena, inte kan du kontinuerligt nämna Dawkins och inte skriva mera om honom och vad du kommit fram till om honom! Mera intellektuellt innehåll!

 4. Fint! Ska vara intressant att följa med, har själva också läst den men i sin engelska form (The God Delusion med andra ord). Dawkins engelska är superskön så för de som har starka engelskakunskaper så tror jag att den är att föredra framför en översättning men innehållet är ju naturligtvis densamma. Finns massor med bra debatter och intervjuer med Dawkins på nätet också förstås (youtube m.fl).

 5. Men snälla Hagge, det skall jag göra 😉 Nästa vecka skall vi börja gå igenom Richard Dawkins “Illusionen om Gud” – detta pågår i åtta veckor framåt. Den resan skall ni få följa med på. Kommer att skriva upp tankar, citat och påståenden. Nu läser jag böckerna “Gud och Darwin – känner de varandra?” av Carl Reinhold Bråkenhielm och Torbjörn Fagerström och “Den dolde artisten – om darvinism, skapelsetro, mening och slump” av Holsetn Fagerberg, Carl Reinhold Bråkenhielm m.fl..

  Vad trevligt, Hagge att du följer med min blogg och att du väntade dig något mer intellektuellt av mig… så smickrande!

 6. Det var kanske inledningen av underteckande, som gav ett yligt intryck av diskussionen på blogget 😉

  knus,

  camilla

 7. Bloggen handlar om GULDKANTER I VARDAGEN..

  Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *