Love this post:Love this 0

Det sköna och roliga med att jobba vid Dolce är givetvis det att jag får se kommande säsongs kläder halva året före de kommer. Jag får vara med och välja och vraka. Tidigare i höst skulle Lacostes vår -09 skokollektion och Henri Lloyd vårkollektion -09 väljas ut. Det fanns många godbitar från Lexington och Timberlands skokollektion var inte heller illa. Nyfikenheten har lättat och nu väntar jag bara på att det skall bli februari och att skorna jag beställt skall komma.

Igår satt jag länge vid Rento med min tärna, min sköna vän – J.dansaren. Vi drack varm choklad och förundrades över det motsatta könet. Diskussionen gick över till Louis Vuitton väskor efter en stund, vi suckade och ojade oss över härligheter från LV vi har högst uppe på önskelistan. Efter Rento tog vi en snabb runda via Gant, Zara och Stockmann. Och gissa vad, vid Stockmann fanns min Tiger of sweden (LBD) i ljusgrå!! Ah, vill ha! Nu vet jag vart min nästa lön försvinner..

På eftermiddagen hämtade jag Kärleken från jobbet och vi gick och storhandla – nu har vi mat till åtminstone en månad framåt! Till middag blev det tacos och serien Office. Haha! Jag bara älskar Office!

Så helt från tomma intet frågade Kärleken “Om du skulle få välja precis vilken väska du vill från Louis Vuitton, vilken skulle det då vara..?” OJ! Han googlade LV på nätet och jag pekade ut tre modeller. “Jag tycker nog att den där Petite Noe skulle vara söt på dig.” Han behövs inte tränas upp, haha! Söt är han, min Kärlek!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *