Love this post:Love this 0

Jag vaknade tidigt full av iver! Idag skulle A-mama komma till Åbo. Länge sen jag sett henne senast.

Men först till skolan på studiehandledning. Ah, vilken lättnad! Jag har mer än tillräckligt med kurser för mitt huvudämne, jag ser ett ljus i slutet av tunneln. Härligt, jag kan hoppa av några kurser nu, eftersom jag inte behöver dem. Nu kan jag bara koncentrera mig på det jag vill. Dogmatik och Teologisk etik med religionsfilosofi. Jag diskuterade också med min handledare om mina litteratur val för min avhandling.

Kl.12 möttes vi på Sham Rock – Shamis (igen, vi måste hitta ett glammigare ställe!). Men vid Shamis tillbringade vi våra första år av studierna, alltid var vi där – har dock aldrig förstått varför vi valde det stället? Jag var inte hungrig, men jag tog en glass, blev så sugen. Vad roligt  vi hade! Jag och J-sångerskan skrattade rått åt livet. Planer för en helkväll med tjejsnack är pågång.

J-dansaren hade köpt Efva Attlings Mother Earth smycke, mycket fint. J-dansaren skall dansa ikväll med Lolas Pussycats vid Åbo Diskotek. Vi skall såklart och se på!

<- En bild på J-dansaren när hon provar en klänning på Zara.

Jag såg en så söt ekorre på gården, där jag bor. Hörde av gårdskarlen att ekorren har bott här i många år och är mycket gammal, men kvick var den!

Outfit: Smycken från Miss Dee och Oxxo. Tunika Kookai, Jeans Replay, Stövlar Diesel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *