Love this post:Love this 0

Igår arbetade jag ända till nio på kvällen, var helt döds slut när jag kom hem. Kärleken hade gjort mat. Sen var det bara att ta itu med all litteratur som ligger runt sängen till alla hemuppgifter och tenter.

Jag studerade in till morgontimmarna, somnade och vaknade igen 07.30 på morgonen och fortsatte arbetet.

Gårdagens outfit: Jacka från Ril´s, tröja från Henri Lloyd, scarf från Boomerang, byxor från Lexington.

T.G.I.F.!!!!!!

Jag var just en sväng till universitetet i pyjamas, måste hämta en bok (Gud och Darwin -känner de varandra?). Människorna tyckte väl att nu har hon blivit stollig en gång för alla. Haha!

Sitter nu på sängen(i pyjamas) och funderar över om mitt stackars huvud orkar ta in mer Darwin.. Eller säger det stopp för i dag?

Efter två timmar skall jag hämta Kärleken med den lilla röda bilen och så skall vi till Tiileri för att hämta våra tegelstenar. Vad vi skall göra med dem får ni veta en annan gång!

Jag önskar er kära läsare en underbar och händelserik helg!

You may also like...

0 Comments

  1. När man är så till åren kommen som jag kommer man inte riktigt ihåg hur det var att studera på nätterna, men bara tanken känns tung. Önskar dej rejäl kämpeanda och lassvis med energi till dina studier. hoppas att få se dej snart igen i Kokkola. Din outfit var väldigt fräsch och klär dina fina färger.

    Knus

  2. Älskade syster, jag längtar efter dig och hoppas att jag kan komma och hälsa på nångong efter att “Oliver!” är över. Men vi har föreställningar ända till 7 december. Hoppas att ni i nåt skede kan komma och titta ni också. Musikalen är underbar! Stora nummer, mycket dans och sång, mycket lampor och fin orkester! Vi får ha “Madonna mickar” på oss 😀 De här verkligen satsat stort! Publiken sitter mitt i London och runt hela salen är en bro och allt sker runt omkring en. Ta med muskelsalvan och gnid in nacken för man är tvungen att vända sig åt alla håll för att få med allt! 🙂 puss och kram! H: Systerystern din

  3. Åh, goa är ni alla kära!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *