You may also like...

0 Comments

 1. Åhhhhhhhhhhh, vad fina ni är! Hoppas att ni haft en underbar helg i Stockholm! Tyvärr var det grått, disigt och regnigt idag men……………….NI har ju lyst upp Stockholms gator idag!*****Vilka Stars!*****

 2. ÅÅÅH! SÅ fina ni är!!

 3. Tack för en grymt trevlig kväll – det var verkligen så himla kul att träffa dig, underbara människa! Hälsa Ante! KRAM från mig

 4. Kikar in och önskar dig en trevlig söndag kusinen! 🙂 Fina bilder från Sthlm..

 5. Tack för en härlig dag! Du var verkligen en solstråle i det gråmulna Stockholm!

  Hoppas att resan hem går bra.

  kram

 6. Ser så härligt ut! Hoppas ni hade det alldeles alldeles underbart! Men jag saknar en del? Skulle ni inte vara ca 33 stycken?

 7. Hej
  Ville bara säga att du passar otroligt bra i Odd Molly stilen. Jättekul att se ett helt gäng till vackra kvinnor som passar otroligt bra i denna stil.

  Marina
  http://mittvackrastejag.blogg.se

 8. Uppskattar stort de fina fotona från träffen. Roligt att vi får se er alla!( utom de som inte ville komma på bild,förstås) O alla fina detaljer.
  Trygg resa hem – kram!

 9. Ser dig inte på en enda bild. Bara på gruppfotot. Så ödmjuk och fin är du – visar upp de andra.
  Följt dig en längre tid och märkt att du är en ärlig genom go´ tjej. Skönt med ditt raka sätt.

 10. Såg ut som om du hade en riktigt trevlig helg.

 11. Tack Vännen att du delade med dej :O) Jag blev också glad att se mollyholic med huvud. Hade stora förväntningar och hon slog dem alla :O) Hoppas att få dej på kaffe snaaaaaaart!

  k & k,

  camilla

 12. … glömde att nämna (trots att det aldrig lämnade tankarna) att en tesked är så mycket vackrare med de tydligare dragen. Tycker hon kan härefter dela med sej hela paketet :O) Trots att min molly påstod sej ha en badhairday, kunde jag inte se ett spår av det. Alltid lika vacker! Det var Ni alla.

  k & k,

  camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *