Love this post:Love this 0

Tack BinaOddmollyholicMollyista och Bambi för allt fint ni hade ordnat för oss! Vi träffades vid hotellet och så bar det av till Vapiano för lunch. Efteråt blev det shopping vid TinTin Style, där fick vi oerhört bra service, bubblande dryck, chokladpraliner, rabatt och en härlig goodiebag fylld med allt underbart! Tusen tack! Efter detta tog vi en sväng till Mathilde och Sturegallerian.

I Odd Mollys flagshipstore tog de emot oss efter stängningsdags och produktchefen Kristin berättade om Odd Mollys miljötänkande i produktionerna och sammarbetet med FWF. Vi fick också ställa frågor, vilket vi uppskattade stort! Vi släckte törsten med skumppa och fick lite smått och gott att gnaga på. Vilken njutning för ögat att följa med när ett stort gäng Odd Molly-tokar springer runt i Odd Molly boutiquen. Härligt!

Vi var fyra tjejer som resonerat att “de andra har på sin sina Nymphor på kvällen”, tji fick vi! Bambi hade sin i blått, jag hade min i multi och Molly-Dolly och Emmamathilda hade sina i rött.Efter en snabb vilopaus vid hotellet bar det av till restaurangen Caliente. Här kunde man äntligen pusta ut och tala i lugn och ro, vilka härliga kvinnor man har fått lära känna! Ps.Vi var ett gäng som traskade iväg, i våra Odd Mollys, till Skybar mitt i natten… Sitter nu här framför datorn och fnissar till vår diskussion, åh, ni underbara! Men en sak som är säkert (Som Erika redan skrev..) nästa gång skall vi ut och dansa med våra professionella dansöser.. fniss!

You may also like...

0 Comments

 1. Jag blir lycklig bara av att se bilder och läsa om hur roligt ni har haft det.

  Kram!

 2. Hej, tusen tack för en fantastisk upplevelse tillsammans med dig o alla andra Mollyfanstaster!!! Så mycket fina bilder du o maken fått ihop, tittar o njuter..KRAM

 3. Vilka otroligt fina bilder det blev! Massa fina tjejer!

  kramar
  Petra

 4. Underbara bilder!! Härligt att få uppleva allt igen genom dina bilder. Det var riktigt roligt att få träffa dig och alla andra i helgen.
  Kram

 5. Tack själv Malena för att ni tog er till träffen även denna gång… underbara bilder som minner om en underbar dag!

  *STOR KRAM*

 6. Härligt att se bilder från träffen! Ni måste verkligen ha varit en syn – alla iklädda Odd Molly-kläder!

 7. Hihi… jag måste vara helt slut sen Skybar eftersom jag inte dyker upp här för än en vecka senare…
  Klart vi ska dansa nästa gång. Ska bara ut och springa lite så jag kommer i mina guldfärgade Kylie Minogue-shorts igen.

  Stor kram till er båda
  pingla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *