Lisää kuvia Odd Molly-treffeiltä

Love this post:Love this 0

Tack BinaOddmollyholicMollyista och Bambi för allt fint ni hade ordnat för oss! Vi träffades vid hotellet och så bar det av till Vapiano för lunch. Efteråt blev det shopping vid TinTin Style, där fick vi oerhört bra service, bubblande dryck, chokladpraliner, rabatt och en härlig goodiebag fylld med allt underbart! Tusen tack! Efter detta tog vi en sväng till Mathilde och Sturegallerian.

I Odd Mollys flagshipstore tog de emot oss efter stängningsdags och produktchefen Kristin berättade om Odd Mollys miljötänkande i produktionerna och sammarbetet med FWF. Vi fick också ställa frågor, vilket vi uppskattade stort! Vi släckte törsten med skumppa och fick lite smått och gott att gnaga på. Vilken njutning för ögat att följa med när ett stort gäng Odd Molly-tokar springer runt i Odd Molly boutiquen. Härligt!

Vi var fyra tjejer som resonerat att “de andra har på sin sina Nymphor på kvällen”, tji fick vi! Bambi hade sin i blått, jag hade min i multi och Molly-Dolly och Emmamathilda hade sina i rött.Efter en snabb vilopaus vid hotellet bar det av till restaurangen Caliente. Här kunde man äntligen pusta ut och tala i lugn och ro, vilka härliga kvinnor man har fått lära känna! Ps.Vi var ett gäng som traskade iväg, i våra Odd Mollys, till Skybar mitt i natten… Sitter nu här framför datorn och fnissar till vår diskussion, åh, ni underbara! Men en sak som är säkert (Som Erika redan skrev..) nästa gång skall vi ut och dansa med våra professionella dansöser.. fniss!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *