Love this post:Love this 0

Tulin juuri takaisin hotellille. Mikä ihana päivä!!! Nyt vedän päälleni escapologistin ja suuntaan kohti hotellin baaria jossa kaikki ihanat Odd Molly-siskot jo odottaa. Seuraavaksi ohjelmassa myöhäinen päivällinen. Lisää kuvia ja tekstiä myöhemmin.. nyt pakko hetki hieroa jalkoja! Ja Kärlekenille iso kiitos, tiedättekö rakkaat lukijat, hän oli maailman paras tänään – kärsivällisesti oli mukana ja otti kuvia meistä hölmöistä.. hahah!

You may also like...

0 Comments

 1. Blev riktigt rörd när jag fick se er alla. Så fina är ni. Tusen tack för vackra bilder.

 2. Blir riktigt rädd att vi mister dig här i bloggvärlden, Malenami.
  Du är så över-bra och strålande, så någon erbjuder dig ett fantastiskt jobb och du bara hinner inte med detta mer. Så jag njuter, njuter av allt du ger så länge det varar.

 3. KRAAMAR er ALLA ! Det riktigt STRÅLAR om er ! Ni är förtjusande !

 4. Hej Malena! Tack att vi alla här hemma kunde vara nästan online på Odd Molly möte!!! Alla ser jättefina ut!!!

 5. Underbara Malena! Det var fantastiskt att få träffa dig igår! 🙂
  Hoppas att resan hem har gått bra! Tack för alla fina bilder som du delar med dig av. Det var verkligen en speciell upplevelse igår att träffa alla 🙂

  Stor kram,
  Sara

 6. Nog är det konstigt vad fabulösa ni ser ut, trots att jag tycker att Odd molly-kläderna mest påminner om farmors gamla bordsdukar! Om jag skulle klä mig i en OM-klänning skulle mina kompisar fråga mig om jag är på väg till en Halloween-fest, det skulle faktiskt vara som att spöka ut sig. Men på något konstigt sätt är ni faktiskt rätt fina i dessa bordsdukar 🙂

  Lite snäll provokation är väl aldrig illa 🙂
  Kram på dig Malena!

 7. Tack snälla för en underbar och magisk upplevelse!! att du var vacker det visste jag, men att du var lika underbar i verkligheten det trodde jag aldrig hihi 😀 Du måste också pussa din man från mig och tacka för Ljuuuuuvliga bilder! Puss på dig sötnos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *