Love this post:Love this 12

Lagom_ihmisfiilikset-622

En riktigt härlig och solig dag åkte jag igen till Åbo. Det var sensommar, då Åbo är sitt bästa. Jag har haft många photoshoots där nu det senaste året, och fler kommer! Nu modellade jag för Lagom, ett företag som säljer goda mellanmål av smoothies, nötter och till och med kyckling.

Här i inlägget ser ni både mina och fotografen Jennis bilder.

Vi träffades vid reklambyrån. Där blev jag sminkad och bytte om. De brukar ha massa kläder färdigt åt en, men denna gång hade jag också mina egna, klänningen från H&M och skjorta från Lexington. Båda ser så himmelens bra ut på bild! Böt kläder sen i bilen mellan varven. Vi fotograferade vid ån, där “var jag påväg med min cykel till mina vänner” och hade med min blommor och Lagoms produkter. De var ju kul att man kunde ju ta sig en liten hutta av smoothisarna, då man blev hungrig;)

Vid Aura å, jag och Jenni Virta.

Vi var också upp till Vårdbergsparken och fotade vår “picknick”, med utsikt till Observatoriet. (kommer ni ihåg då jag var in till Observatioret, för flera år sedan, det var sååååå vackert och en så fin upplevelse! Dit skall ni gå!)

Lagom_ihmisfiilikset-134

Älskar denna bild! Detta är mitt älskade Åbo för mig!

Lagom_ihmisfiilikset-458

Ja, så mig kommer ni se lite här och där på social media;)

Lagom_tuotefiilikset-207

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *