Love this post:Love this 18

malenami-2698

För några månader sedan fick jag förfrågan att vara sommarpratare på Radio Vega i. Ärofyllt och självklart tackade jag “Ja!”. Ett helt program som bara är mitt, med mina egna ord och låtar som bara jag valt ut. Det här är verkligen stort. Faktiskt sååå stort, inte bara för mig!

I Finland är det elfte året i rad som programidén med sommarprat sänds, i Sverige har de gjort det i fyrtio år, ni känner säker till signaturen. För vissa brukar sommarpratet vara ett steg mot något nytt, en språngbräda till nya projekt, nya kontakter. Så hoppas jag det kan bli för mig och det känns jättespännande!

Gissa om jag redan lagt upp en låtlista och börjat skissa på manus…

malenami-2688

Egentligen tycker jag inte att man som bloggare ska fråga sina läsare om vad de tycker man ska skriva om. Jag menar, det är ju jag som är the entertainer, den som skall göra jobbet – inte ni.

Men nu i och med sommarpratet vill jag faktiskt fråga er, mina fina läsare och vänner, ni som följt mig så länge: Är det något ni önskar jag tog upp under mitt sommarprat? Något jag skall dyka in i, något ni är extra nyfikna på eller bara vill höra mer om, hur jag tänker? Något personligt? För jag går ju in som Malena, inte Malenami, så mitt prat kommer självklart att vara många fler nyanser än det ni ser på bloggen. Dessutom har jag nästan en hel timme på mig. Jag skulle bli väldigt glad om ni hade några önskemål eller tankar om detta! Thanks!

… eller vill kanske rentav vill önska någon låt..?

 

malenami-2697

malenami-2699

Trench och skjorta, den med stjärnor från Lexington. Kashmirtröja från Soft Goat, jeans Rag & Bone, stövletterna likaså (Sköna Clara).

You may also like...

7 Comments

 1. Jag skulle jättegärna höra om hur man överlever en skilsmässa som småbarnsmamma. Men förstår att det kanske känns alldeles för personligt att prata om.

 2. Jag är bara glad att du är en av sommarpratarna! En låtönskning har jag åtmintone, kan du inte spela en av dina pepplåtar?

 3. vad vill du jobba med om tio år?
  hur gör du för att inte jante-lagen ska få grepp om dig?
  vad är det bästa med coccola o hur är det att leva som svenskspråkig i coccola? hur ser du på att ha släkten nära? många bor ju nuförtiden långt från sina rötter. är du “omodern” på några andra sätt (det här lät konstigt 😉 men hoppas du förstår hur jag menar)
  vad är det värsta du råkat ut för p.g.a. bloggen?
  varför valde du att studera teologi och inte t.ex. marknadsföring? har du ångrat att du inte blev klar med dina studier?

  låtar? tja dom du haft på repeat mest 🙂 o sen förstås såna som spelats i ögonblick som varit viktiga för dig eller låtar som du annars kommer ihåg av nån anledning….t.ex. den där sången du sjöng strax innan Leon föddes

 4. Dina bästa minnen från sommrarna som barn.

 5. Men så fantastiskt roligt att du ska vara sommarpratare! Jag är säker på att det blir bra oavsett vad du pratar om. Grattis till det ärofyllda uppdraget och lycka till! <3

 6. Va häftigt! Sjukt kul!
  Kanske dum fråga men är det på finska eller svenska? Skulle så gärna vilja höra det.

  En låt som jag tycker du ska spela är Jar of hearts. Den hade jag aldrig hittat om det inte varit för att du nämnde den i din blogg.

  Kram

 7. Jag skulle gärna höra mer om dig och personen bakom bloggen. Tankar, känslor, djup. Kanske det som varit svårt i livet? Olika utmaningar du ställts inför och hur du tar dig igenom dem.
  Hoppas att det är på svenska så jag kan lyssna 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *