Sommarpratare

Love this post:Love this 18

malenami-2698

För några månader sedan fick jag förfrågan att vara sommarpratare på Radio Vega i. Ärofyllt och självklart tackade jag “Ja!”. Ett helt program som bara är mitt, med mina egna ord och låtar som bara jag valt ut. Det här är verkligen stort. Faktiskt sååå stort, inte bara för mig!

I Finland är det elfte året i rad som programidén med sommarprat sänds, i Sverige har de gjort det i fyrtio år, ni känner säker till signaturen. För vissa brukar sommarpratet vara ett steg mot något nytt, en språngbräda till nya projekt, nya kontakter. Så hoppas jag det kan bli för mig och det känns jättespännande!

Gissa om jag redan lagt upp en låtlista och börjat skissa på manus…

malenami-2688

Egentligen tycker jag inte att man som bloggare ska fråga sina läsare om vad de tycker man ska skriva om. Jag menar, det är ju jag som är the entertainer, den som skall göra jobbet – inte ni.

Men nu i och med sommarpratet vill jag faktiskt fråga er, mina fina läsare och vänner, ni som följt mig så länge: Är det något ni önskar jag tog upp under mitt sommarprat? Något jag skall dyka in i, något ni är extra nyfikna på eller bara vill höra mer om, hur jag tänker? Något personligt? För jag går ju in som Malena, inte Malenami, så mitt prat kommer självklart att vara många fler nyanser än det ni ser på bloggen. Dessutom har jag nästan en hel timme på mig. Jag skulle bli väldigt glad om ni hade några önskemål eller tankar om detta! Thanks!

… eller vill kanske rentav vill önska någon låt..?

 

malenami-2697

malenami-2699

Trench och skjorta, den med stjärnor från Lexington. Kashmirtröja från Soft Goat, jeans Rag & Bone, stövletterna likaså (Sköna Clara).

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *