Love this post:Love this 13
Bloggdagen3
Hej nya vecka!
Har ni hört om den stora bloggdagen som ordnas i Stockholm i maj? Jamen om ni inte hört så hör ni det nu! Den 4e maj ordas en stor bloggdag på Clarion Hotell i Stockholm, där ni får höra på intressanta föreläsningar, nätverka, knyta kontakter, få nya vänner och goodiebags (självklart!), middag och fest, helafaderrullan!
Som föreläsare kommer ni att få höra mig och två kvinnor jag berundrar sååå!
Jannice(www.addsimplicity.skonahem.com) som skriver en av  Sveriges största inredningsbloggar, hon kommer att berätta om inredning, Feng Shui och bloggandet.
Maria (www.madebymaryblogg.blogg.se)med en av Sveriges största mat och bak bloggar skall berätta om sin väg, samt tipsa om hur man fotograferar mat och hur det var att starta eget.

Jag kommer att berätta hur jag medvetet gjorde upp mål om att jag skulle bli en populär blogg i Finland och Norden, med många läsare. Hur jag byggt upp mitt koncept och gjort mig själv till ett bränd. Tänker berätta vad bloggandet gett mig – vad man kan jobba sig till och vilka dörrar bloggandet öppnar. Hur det är att påverka folk – positivt! Bloggandet är det bästa arbetet som finns, jag har verkligen hittat mig själv, får utlopp för min kreativitet och möter mina rädslor. Allt är möjligt om man bara vet vad man vill, och bloggandet, det hårda arbetet har gett mig så otroligt mycket.

Save the date, skriv ner i kalendern, anmälan släpps HÄR Söndag 17/2 kl.10.00. Det finns 150 biljetter och det är först till kvarn som gäller. Instruktioner om HUR du anmäler dig och mer detaljer kommer att publiceras på bloggen jag länkade till.

Jag hoppas vi ses i Stockholm!

You may also like...

8 Comments

 1. Åh! Jag vill komma och hänga med dig! 🙂 Villvillvill!

  1. Jagvilljagvilljagvill också att du kommer, it’s gonna be legen – wait for it – dary!!

 2. Klart jag kommer! Om jag lyckas knipa en biljett förstås. Det var ju så kul i Malmö för ett år sen!

  Kram Lena

  1. Ja, det var fantastiskt roligt sist!! Kramar!

 3. Ojj va spännande 😀 är biljetterna dyra?

  1. Vet inte ännu, men det borde snart komma upp på Bromans Bravader 🙂 Kram!

 4. Woppa woppa, det låter helt fantastiskt! Undrar ofta varför allt kul händer i Stockholm?! 😉 Nästa gång hoppas jag du kommer till Göteborg och föreläser, då kommer jag komma bums! 🙂

 5. Oh yes – det ska bli sååååå roligt!!
  Tänk, vilken dag <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *