You may also like...

5 Comments

 1. the english texts throughout the video were quite poor quality, one glaring mistake was the “easy to assembly”. why did they not hire a proofreader?! 😀

  1. Shit pommes frites! I will ask them immediately, and get back to you. Promise. This is huge.
   😉

 2. Fina bilder Malena du är verkligen en skönhet ♥️♥️♥️♥️

 3. Hej! Har Umeåweekend på kommande tillsammans med min man och nu undrar jag om du som Umeåexpert 😉 vill dela med dig av dina bästa tips på hotell, var man skall äta, vad man ska se och göra och vad vi absolut inte skall missa. Kram <3

  1. Men hej, åh var roligt ni kommer att ha! 🙂 Jag älskar att bo på Elite Hotell Mimer, vi brukar checka in där ibland, då vi vill lyxa till det – underbart ställe! (de har trevlig relaxavdelning också). Sen är ju också Stora Hotellet en upplevelse. Ohjaa, U&Me.
   Köksbaren är en bra restaurang, Rex också och så gillar jag luncha på Rost (vid Utopia). Plus… Hänger ni vid Avion så är thaistället där mums!
   Ni behöver inte vara konstintresserade, men titta in vid Bildmuseét ändå;) Gå längs älven ner dit och bara njut. Det är gratis. Jag var i veckan dit två gånger;)
   Uh, så har ju Umeå Kvinnohistoriskt museum, en liten avdelning vid biblioteket inne i stan (samma kvarter som Stora hotellet, en rulltrappa upp, följ skyltarna). Har ni extra tid och kanske kommer med bil, tipsar jag också om Iksu Spa. Där brukar jag ofta guppa runt och njuta, tog också mina flickvänner dit, då de var på besök.
   Många kramar och hjärtligt välkommen, ses vi så ska du hälsa;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *