Love this post:Love this 19

Så.

Detta var då en spännande dag! Skrattat så man kunde tro att vi börjat dagen med tre glas bubbel! Härligt!

Jag är det ekologiska sminkmärket Inikas nya ansikte! Kan nog tala om att jag nog går på moln just nu…. Tycker ALLA borde få vara fotomodell för en dag. Inte för bilderna, eller att man ens är intresserad av att modella. Nej. Det att man har tre-fyra kvinnor som hejar på en och oooaaar och aaahar sig över en och hela tiden säger hur snygg man är. Gissa om ens självförtroende skjuter upp i skyarna och bilderna, ja, det syns ju att man tycker om sig själv, och bilderna blir bra. Från att lite generat sätta sig ner på en pall, framför kameran, står man tillsist och flänger med håret och gör pussmun! Och det är ju så kul att se olika makeup- och frisyr-looks födas fram.

Sminkningen gjorde underbara Meliina Savela och jag bara, åh, tycker så, så mycket om henne! Så jäkla duktig och fantastisk personlighet!!! Henne skall ni boka om ni ska typ gifta er i sommar!

Vi började kl.08, jag fick komma osminkad. (på mig har jag en tröja från Soft Goat, de har just lagt ut sin nya kollektion!!!! Och så jeansen jag skrev om tidigare, bälte Odd Molly.)

Första looken var väldigt naturell.. Tyckte själv mycket om den, lyster och fräschhet! Och håret lockades lite.

Nästan look var lite kaxigare, det var en vår-look, med grön ögonskugga och mer på kinder och läppar! Den underbara jackan (jag hade den i föregående inlägg också) är från Coster Copenhagen och från butiken Dots… i Åbo. Det fanns ju matchande byxor till! Till denna look fick jag kasta med håret hur mycket jag ville!

Sommarlooken! Tillförst hade vi en helt annan bakgrund och jag hade fläta över pannan och blommor i håret, men som det ofta är, så skapar man hela tiden under fotosessioner… Bilden föds fram.. Jag bytte blus och så plötsligt klickade det! Den ljusblåa från Mosh Mosh (också från Dots…) var exakt det vi behövde till sommarlooken och så chansade jag på att föreslå att vi kör med en orange bakgrund (jag hade en härlig bronsfärgad ögonskugga), lite spanien tänk, sådär… Vi släppte lös håret och jag fick flänga på igen, och det blev så snyggt!

Fotografierna tog Jenni Virta, (ni hittar henne bland annat här!) som har fotograferat mig förr. Hon och jag förstår varandra och arbetar väl ihop. Jag läser av henne och hon av mig. Skulle jag bo i Åbo, skulle jag nog kidnappa henne på tjejkvällar OFTA. Hon är verkligen en pärla!

Vi hade också Sara, hon är tyvärr inte på bild, och bloggaren Didem som modeller – ah, vilka vackra kvinnor! Ni skall få se fler bilder nästa (?) vecka! Vilken fantastisk dag! Men det kan inte bli dåligt med ett sånt bra team!

….Nu skall jag iväg på vidare äventyr… ska se var jag vaknar imorgon;)

Over and out, Vanda flygplats.

You may also like...

1 Comment

  1. Men att en människa kan vara vacker! Den där med orange bakgrund är helt otroligt! Och den där under också, voi voi! Huhuh!

    (Hade aldrig hört om sminkmärket men nu blev jag intresserad.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *